Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez egy járható út, lehetne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy járható út, lehetne jövőnk vagy hagyjam inkább?

Figyelt kérdés

Cigány lány vagyok. 16 éves. Van egy fiú, aki udvarol nekem egy ideje. Nekem tetszik nagyon, és én is neki...

Viszont az én családom a lehető "legcigányosabb", ha lehet ilyet mondani. És ezt nem rosszindulatból mondom...

7 tesóm van. Anyukam apukám rendben dolgoznak. De faluról származnak és sose tudták ezt igazán levetkőzni viselkedésükben és beszédükben, öltözködésükben "olyanok". Nagy családom is van...

A fiú, akiről szó van pont az ellentéte az én családomnak... Ők a 12.kerületben laknak, teljesen véletlen találkoztam a fiúval egy házibuliban, én ugyanis sose járok arra.

És az a baj hogy a szülei nem a legelfogadóbbak a fiuk barátnőivel. Nem azt mondom, hogy rasszisták lennének, de vannak Jobbikos barátaik, és olyan rendezvényekre is járnak.

Most a kérdésem az lenne, hogy szerintetek egyáltalán lehetséges hogy én ezzel a fiúval komolyabb szerelembe kezdjek? Reális lenne? Vagy a családok akadályt jelentenének ebben (is)?

Mint már mondtam, tetszik nekem a fiú, de ha arra jutok hogy értelme nem lenne a kapcsolatnak, akkor majd igyekszem megállítani magam, mert csak fájdalommal járna mindkettőnknek...

Szóval szerintetek lenne a kapcsolatunknak jövője?

16/L (17/F)

Köszi a válaszokat <3

2018. júl. 11. 09:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Figyelj, én abból, ahogy írtál, úgy gondolom, hogy egy okos, értelmes lány vagy. Ha a szülei tényleg a bőrszíned alapján ítélnek meg, akkor idióták.

A srác nyilván kedvel téged. Esetleg megkérhetnéd, hogy beszéljen a szüleivel rólad. Szerintem egyáltalán nincs halálra ítélve a dolog. Nem a szüleivel leszel együtt, hanem vele. A legtöbb kapcsolatban vannak akadályok. Neked kell eldöntened, hogy mit vállalsz be, de ha engem kérdezel meg, egy próbát megér ;)

Szurkolok nektek :)

2018. júl. 11. 10:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Jajj köszönöm

Nagyon jól esett, amit írtál

2018. júl. 11. 10:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit! :)

(Első voltam)

2018. júl. 11. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!