Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu akibe szerelmes vagyok mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Na szoval regebben ilyeneket irt hogy -Ő:Mikor jossz be varosba?
-Én:Minek?
Ő::Latni akarlak
Most meg lekoppint es nagxon megbantottam mert kozoltem vele hogy ha hulyitett mondja el es megsertodott kb 2 honapja nem ir vissza mar bocsanattot kerdtem vagdostam megem miatta gyogyszert is probaltam hogy kesz feladom mert a szuleimmel sem olyan a kapcsolatom a baratim kibeszelnek es ugy voltam vele hogy feladom nem jott oszze miatta iszok,cigizzek hogy figyejen ram es kerdeze mi a baj volt hogy annyira meg vagtam magam higy feloran keresztul omlott a ver es ugy szorittotam le de nem mondom neki hogy ezt mind miatta meg le is szarja az elott meg o volt a lelki tamaszom es nem tudom hogy mit csinaljak kerlek segitsetek(lany vagyok)
2018. júl. 10. 20:10
1/3 anonim válasza:
Először is ne hisztizz,ilyet egy fiú miatt ne csinálj,hogy felkeltsd az érdeklődését mert így örökre elveszted, megijeszted ezzel a viselkedéssel.Fiú miatt ne vagdosd magad,ne igyál,ne cigizz mert ezzel semmivel nem jutsz előrébb,baromság az egész.
3/3 anonim válasza:
ha hiányzik,akkor gondolj arra hogy milyen savanyú szagú estére a golyója...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!