Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A (fiú) barátom bevallotta, hogy szerelmes belém, mit tegyek?
Ilyen cipőben voltan én is. 2 évig barátok maradtunk, mert végül azt mondta felfogta és elfogadja, de rá kellett jönnöm, hogy ez egy egyoldalú érdek barátság, mert ő még mindig értem pedálozik. Erre pár hónapja rájött ő is, hogy a kapcsoltunk neki is csak azért volt fontos, szval kb két hónapja alig beszélünk és egyre kevesebbet.
Szerintem ez lesz veled is.
Értem a logikát, hogy ezt miért gondolod árulásnak. Btw ha a csávó helyében lennék valszeg én pont erre a megállapításra jutnék a lány helyett is, DE objektíven nézve nem az. Nem hiszem, hogy azért kezdett el közeledni hozzád mert már bejöttél neki és gondolta, hogy majd így szed fel. Az lett volna az árulás. Egyszerűen csak jobban megismert és szerelmes lett.
Ettől persze még nem kell összejönnöd vele ha nem akarsz csak mellékesen megjegyeztem.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!