Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen béna szerelem terén?
Már el gondolkodtam rajta,hogy talán csak nekem nem jön össze!😃
Annyi szerelmes párt láttok...Ilyenkor szomorú leszek,hogy én miért nem lehetek boldog:(
Annyira bejön egy srác de lehet nem lesz belőle soha semmi és ez olyan csalódottá tesz:(
Tudom,tudom előttem áll az élet...De én nem a jövővel foglalkozom most,hanem hogy most mennyire rossz
És nem fog megtetszeni más srác
17/L
Azt elfelejtettem ide írni,hogy nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést!
Ahogy fent is írtam,hogy nem azért mert valaki nincs nekem,hanem hogy ő nincs
Lehet meg fog...
De nem mostanában
Le se merem írni mióta megy ez
Sajnos nem tudok ráírni
Ez hosszú sztori
1. 'Jajj nem ismerkedés céljából írtam ki, nehogy írjatok privátot'
2. Nem kezdeményezel, adsz egyértelmű jeleket, írsz rá a kiszemeltedre
3. Csak várod a szőke herceget fehér lovon, ha nem ismerkedsz, nem teszel semmit érte, hogy akarsz magadnak párt? 20/f
Ezért vagy 'béna'
Egy hónapja én is ezt gondoltam egy lányról, de elmúlt, mert csak önmarcangolást végeztem és már lassan depressziós állapotban voltam...
Hidd el, biztosan lesz más aki iránt mégtöbbet érezhetsz. De ha leragadsz itt, akkor meg sem ismerheted azt, aki lehet, hogy sokkal jobb. (Nem tudom a másik fél, akiről írsz mit érez irántad vagy milyen kapcsolatban vagytok, de így vaktában azért hátha segítettem)
A kérdezőnek meg annyit, hogyha csak nézed azt az illetőt jó, hogy semmi nem lesz belőle. Próbáj meg közeledni felé valamilyen módon. Szemezz vele, vagy írj neki, vagy mittudomén. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!