Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi önbizalomhiányos ember?
Huhh, ez nem könnyű kérdés...
Egyrészt a netes ismerkedés elterjedésének hála nem kell valakinek elfogadnia magát, hogy találjon valakit... Értsd úgy, hogy régebben venni kelltt a bátorságot egy fiúnak, hogy odamenjen egy lányhoz. Most az is elég, ha regisztrál xy társkeresőre és majd talán talál valakit. Ezzel együtt pedig egyre több a bezárkózott fiatal(köztük én is), akinek nincs sok társas kapcsolata, hanem egy digitális világban él... És így nem könnyű önbizalmat, visszautalást kapni külső/belső tulajdonságainkról.
Az "itt" gondolom a netes társkeresésre vonatkozik... Erre sajnos nincs általános véleményem, de én nem keresem a Nagy Őt. Valaki, aki megért és valamennyire hasonlít rám és külsőre bejön nekem elég ahhoz, hogy komolyabban érdeklődjek iránta. Más lehet, hogy egy korábbi kapcsolatát akarja visszahozni, vagy ahogy írtad csak a tökéletessel éri be és másokat korán 'eldob'.
Én még nem használtam kifejezetten társkereső oldalt, de ott is nagyon könnyű belefutni rossz emberekbe, vagy - egy idő után - rossz kapcsolatokba, ahogy írták itt sokan. Ez pedig senkinek nem tesz jót.
Nah, de összegezve, a rövid válasz annyi, hogy ilyen ez a 21. század, rengeteg ok miatt.
Sokan nagyon szépek, okosak, kedvesek, szerethetőek, de magukban ezt nem látják és teljesen bezárkóznak, ez ellen sokszor nem tud segíteni semmilyen társkereső, csak a barátok... Persze ha valakinek összejön, akkor lehet változni.
De ez egy nagyon komoly és hosszú téma, este már nincs agyam ezt rendesen kifejteni :D
16/F
Divat? Nem tudom, de valószínűleg nem így születünk. A környezetünk okozhatja.
Mármint a családtagok, barátok, osztálytársak, ismerősök, személyek akik tetszenek, stb.. pillanatok alatt olyan szinten le tudják rombolni az önbizalmadat, hogy még csak észre sem veszik.
Vagyis MI tehetünk róla, úgy gondolom.
De ha így van, akkor tehetünk ellene. :)
Nekem a 2 évvel ezelőtti osztályom döngölte földbe az önbizalmamat a csajozás terén, amikor olyanokat kezdtek el terjeszkedni rólam, hogy így meg úgy zaklattam/fotózgattam/molesztáltam őket, meg feleségül akartam venni valakit miközben szerintük meleg vagyok... Azóta mindig abban az iskolában vagyok csak 1 másik osztályban, annyival jobb a helyzet, hogy nem piszkálnak annyit...
A Badoo, tinder meg ilyen randiappok a legkevesebb esetben szólnak a komoly párkapcsolatról, ott inkább csak szexpartnert keresnek az emberek
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!