Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit szamit ha egy lany duci?
Szoval 17 eves vagyok es meg soha nem volt baratom. Azon gondolkodtam, hogy vajon azert, mert duci vagyok vagy valami mas baj van velem? 160cm vagyok es jelenleg 87 kg. Tudom nagyon sok de egy ideje mar fogyozom es probalok javitani ezen. Amugy szoke a hajam, kek a szemem es nem tartom magam annyira csunyanak sem. Szerintem jofej vagyok es vicces (bar kicsit fura a humorom). Mindig megmondom a velemenyem, neha talan tul nyers vagyok ez ugyben. Szeretem a focit, kezit, forma1et, teniszt stb... szoval kb minden sportot. Szerintetek a sulyom miatt van?
(kerlek kimeljetek meg a bunko megjegyzesektol)
Azt gondolom tudod,hogy ezek utan jopar privat uzenetet fogsz kapni😅
Nekem szemelyszerint semmi bajom a ducibb lanyokkal ,masnak sem hiszem ,hogy a sulyod (nyilvan nincs a fejed fole irva) lenne a baja ,inkabb a testalkatod... 160 centivel eleg alacsony vagy es ehhez jon hozza az ,hogy 87kg vagy.
Ilyen fiatalon még eléggé számít, ha valaki ennyire kövér.
Menj el orvoshoz, hátha van mögötte valamilyen más probléma is.
Hát azért az a 87 kiló már biztos eléggé meglátszik. Én is 160 cm körül vagyok, 47 kg és a lábamon még így is látszik egy kis felesleg. Tudom, hogy a kinézetnek ma nem szabadna ilyen fontosnak lennie, de a fiúknál ( persze nem az összesnél), ez tudat alatt is taszító ok tud lenni. Én lány vagyok, és mindig mindenkinek adok esélyt, mégis a ducibb fiúk nálam hátrányban vannak. :/
De ettől függetlenül szimpatikusnak tűnsz, és ha egy fiúnak megtetszel, akkor őt már nem fogják ezek a részletek érdekelni. 15/L
Azért a 160 cm / 87 kiló biztos duci, de nem kell túlzásba esni! Simán lehet teljesen normális testalkata a kérdezőnek!
Én 158 cm / 56 kiló vagyok és vékony a testalkatom, sőt még túl izmosnak sem mondhatom magamat, csak szimplán sportolok és nehezebb a csontozatom, szóval egy szám sokat nem számít.
Viszont én azt tapasztalom, hogy ebben a korban igenis számít az,hogy valaki duci-e :/ A sok nagyon vékony lány mellett nehéz érvényesülni ilyen téren, de azért egyáltalán nem lehetetlen, nem kell elkeseredni! Ismerkedj minél több emberrel, legyél mosolygós, magabiztos és érezd jól magad a bőrödben! ( miközben persze próbálhatsz változtatni rajta)
Amúgy pedig ne aggódj! Nekem sem volt még barátom, sőt még csókolózni se csókolóztam, pedig már 2 éve, hogy fogytam 10 kilót kb! :) És a kinézetemmel nincs baj, csak személyszerint én nem ismerkedtem új emberekkel és így lehetőségem sem volt! Mostanában változtatok ezen! :) Tégy te is így!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!