Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzek így?
Hogy a duci lányok kedvesebbek és elfogadóbbak?
17/f
Duci lány vagyok. Kedves, szeretetéhes...
A vékony, menő lányok úgymond bárkit megkaphatnak... sok pasi közül tudnak választani... stb stb
Ezáltal (tisztelet a kivételnek) ők flegmák és bunkók...
Míg egy ducibb, molettebb lányhoz (nagyon) kevesen mennek oda a fiúk... (legalábbis ez az én véleményem, tapasztalatom)
És ha valakinek megtetszem, akkor én annak nagyon örülök és ezt úgymond meg is hálálom a viselkedésemmel (nagyon ragaszkodó vagyok, sok szeretetet adok, de ezt el is várom a másiktól is😄)
Szóval szerintem ez az egész az önbizalommal és annak hiányával van összefüggésben.
18L
Ez hatalmas általánosítás.
Ismerek iszonyat bunkó molett lányt és kedves, szerény vékony lányt. A személyiséget nem befolyásolja az illető testalkata.
Tegyük fel, hogy van egy általad leirt kedves és elfogadó duci lány. Úgy dönt, hogy lefogy és sportolni kezd. Szerinted meg fog változni a személyisége, csak mert vékonyabb lett? Hát nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!