Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 éves lányok, nektek mennyire jönnek be az idősebb férfiak? Vagy inkább korotokbeli vagy fiatalabb?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, szóval nem a sokkal idősebbekre gondolok.2018. jún. 29. 19:58
11/19 anonim válasza:
25ig belefér, idősebbek már semmiképp
20/L
12/19 anonim válasza:
25-ig belefér, de az már nagyon maximum.
17 alatt meg nem is kezdenék fiúval.
18/L
13/19 anonim válasza:
Bejönnek. Ciszont hiába vagyok 16 éves, egy felnőttel semmit sem tudok kezdebi. Ugyan úgy ahogy ő sem velem. (Persze nem szexuális értelemben). Tetszeni tetszhet, viszont egy kapcsolathoz vagy én kell legyek nagyon felnőtt, vagy ő kell legyen nagyon gyerek. Hiába mondják hogy a kor nem számít, mindenkinek jobb szerintem ha a saját korosztálya környékén vadászik. :)
14/19 anonim válasza:
20-ig belefér szerintem én az idősebb fiúkat szeretem szerintem ez a +3 +4 ez pont ideális.
16/l
15/19 anonim válasza:
Vicces, hogy keresik az erettebb pasikat a nok, mondvan hogy az o korosztalyukban a fiuk eretlenek, de ok maguk is azok. Nem ernek am annyival gyorsabban a nok, inkabb csak maskepp, illetve a felnottek java is eretlen, erett gondolkodas kialakulasa szemelyenket valtozhat, sokat. Azert en egy 16 7 eves lany nem szivesen latnek 20 20eves ferfival viszont 18 tol mar lehetnek nagyobbacska korkulonbsegek.
16/19 anonim válasza:
Nekem kifejezetten fura ha a pasi a fiatalabb 😖 Max fél évvel lehet nálam fiatalabb a pasim. Nálam a korosztály ami szóba jöhet 16-20. Nem több, nem kevesebb. A pasim 19, és ez a korkülönbség még nem számít az ég világon semmit. De egy 25 évessel semmiképpen nem jönnél már össze. Viszont majd 30 évesen pl nem hinném hogy fura lenne egy 38-40 éves pasival.
17/19 anonim válasza:
Nekem csak a felnőtt korosztály kb 20 fölött.... Az érett pasik , aztán a többi a személyiség dolga :) 16/L
18/19 anonim válasza:
Na ekkor jut eszembe az exem aki most 18 es tavaly összebútorozott egy 57 èves kanc*gánnyal. Azóta megellett. Az, hogy a gyerek kitől van az màr nem érdekel.
19/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon fura ha a pasi akár egy hónappal is fiatalabb nálam . Nekem a 16-20 éves korosztály jön be. 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!