Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alexaandra kérdése:
Miért érzem még mindig így?!
Figyelt kérdés
Sziasztok. Volt egy barátom akivel 10 hónapig voltam együtt, majd szakított velem de nem adott rá okot. A barátaitól kellett megtudnom, hogy megcsalt a volt barátnőjével 8 hónapig. Nem is értettem, hogy nem vehettem ezt észre. Már novemberben, hogy szakított velem és azóta már mással van. Nekem azóta nincs ilyen téren senkim. És olyan rossz a tudat, hogy mintha hiányozna. Pedig már nem szeretem. És sokszor úgy elrontja a kedvem csak úgy a semmiből. Szerintetek, hogy tudnék végre túllépni rajta? Mert már nagyon itt van az ideje. Remelem ha neki sikerült nekem is fog. 😊2018. jún. 26. 21:41
1/3 anonim válasza:
Ne foglalkozz az ilyen f@..szokkal, annyit nem érdemel!
2/3 anonim válasza:
Tudom,hogy klisé, de az idő...:D
Vagy valaki más majd segít:)
3/3 anonim válasza:
Csak 2 hónapig volt hűséges? Miért képesek erre? Az nem lehet h nem vetted eszre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!