Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg annyira gáz, mint amilyennek érzem? :/
Van egy srác akivel ugyanazt a sportot űzzük. Már az első edzésen felkeltette a figyelmem, de mivel visszahúzódó vagyok és totál nem megy a fiúkkal való kommunikálás, ezért nem léptem. Jó fejnek gondoltam, szimpatikus volt, és igazán csodáltam a játékát. Ma viszont beszélgetést kezdeményezett, és teljesen leblokkoltam. Próbáltam megőrizni a hidegvérem, és úgy éreztem egészen jól megy minden. Szóba hozta a sulit, megkérdezte hova járok, meg ilyenek. ,, Én pedig, ha jól tudom (suli neve) jársz, nem igaz?"- kérdeztem. Mire mosolyogva megemlítette, hogy jól informált vagyok. Annyit válaszoltam, hogy hát igen, net a barátom.Értetlenül nézett, majd miután leeset neki, mit mondtam elnevette magát. Szerencsétlen énem pedig próbálta menteni a helyzetet egy: ,,Vagyis inkább jó kapcsolataim vannak.." Csak elnevette magát, és vissza kérdezett, hogy ,,Most akkor félnem kellene tőled?". Majd folytattuk a beszélgetést.
Nagyon sokszor égtem már be, de ez egyszerűen hihetetlen volt. Soha nem mondtam volna ilyet! Soha az életbe! És most mégis megtörtént és nem tudom mit gondoljak.. Vagyis, hogy pontosan ő hogy vélekedik. Annyira félek, hogy neki az jött le, hogy totál nem vagyok normális, vagy, hogy könnyűvérű vagyok. Pedig életemre esküszöm erről szó sincs. Ti mit gondoltok? Csak túlreagálom, igaz? Lehet már el is felejtette.. Nyugtassatok meg, hogy ez nem annyira kellemetlen, mint ahogy érzem. Olyan rosszul érzem magam emiatt.:/
Ne aggódj, aranyos voltál és még mosolyt is csaltál az arcára.
A félnem kellene tőled rész pedig már flörtkategória.
Szrintem elég gáz,hogy a lányok rágörcsölnek egy fiúra meg utána kutatgatnak. Bónusz pont,hogy te mindezt el is árultad, meg hogy tudtára adtad egy idegennek,hogy tetszik, mindössze a külseje alapján.
Nekem nem vagy szimpatikus.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!