Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha egy lány távolbó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy lány távolból végigmér?

Figyelt kérdés
Távolról végigmér. Cipőmtöl egészen a mellkhasomig. Troll válaszokra nem vagyok kiváncsi.

#lány #végigmér #tetőtöl talpig
2018. jún. 26. 13:35
 1/4 anonim ***** válasza:
En akkor csinalom ezt, ha tetszik valaki
2018. jún. 26. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
29%
Gyakorlatilag SEMMIT !! miert nem lehet radnezni ?? mar annak rogton valami jelentosegenek kell lenni !!!
2018. jún. 26. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy milyen hangnemben beszél veled, mit mutat a testbeszéde, mimikája.

Nálam két véglet van:

1, Azért nézem végig az embert, méregetem a szememmel, amikor valami nagyon nem tetszik rajta, vagy valami iszonyatosan zavar abban, amit csinál. Ezt általában a vele való kommunikációmban is megmutatom. Pl: nem túl barátságos hangon beszélek vele (nem bunkózok, de éreztetem hogy nekem nem szimpatilkus). 😒

2, Azért nézem végig és méregetem a szememmek, mert nagyon tetszik, mert nagyon szexy. Ilyenkor félrebiccentem a fejem és csak a szememet mozgatva nézek rá, ha odafigyel, akkor mosolygok egy picit, de csak egy picit! 🙂

2018. jún. 26. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt hogy dugni akar!!!!
2018. jún. 26. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!