Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem azzal van a bajom hogy rám írnak, de mégis mindig félek a következményektől
Figyelt kérdés
ne értsen senki félre a fiúkat szeretem de a mai nap valahogy teljesen elment a kedvem tőlük. 9.es vagyok. és egész évbe ez volt hogy rám írt egy fiú beszgettünk majd elhivtak valahova. ha elmentem elmentem ha nem akkor megmondtam hogy bocsánat nem szeretnék összejönni senkivel (nem igy irtam/mondtam meg) és amikor megtudnák hogy én nem szeretnék tőlük semmit egyszerűen mintha kicserélték volna őket. megutáltak. nem köszönnek vissza stb. az egyik legjobb fiú baráto. is belém szeretett, már nem beszélünk. az osztályba két fiu gyűlöl mert nem jöttem velük össze. Ma rám írt egy fiú, a suliba mindig köszön együtt szoktunk buszozni. kedves meg minden de nem szeretnék tőle semmit. és ha meg mondom neki akkor ő is megutál. és annyira rossz rz az egész. Mert már új embereket se akarok megismerni mert tudom hogy ugyan az lesz a vége mint a többinek. mit tudok tenni?2018. jún. 25. 17:51
1/4 anonim válasza:
A fiú-lány barátság nehéz ügy, csak akkor működik, ha egyik sem akar többet a másiktól. Ami ritka eset. Barátkozz lányokkal.
2/4 anonim válasza:
Ez ilyen gyerekes fasság a 14-15 éves éretlen kisfiúk részéről. Bántja az egójukat hogy nemet mondtál, de normális srác amúgy sem a facebookon kérdezni meg, hogy "Te Gizi, akkor járnál velem?" Javaslom, hogy az ilyeneket ignoráld. Nevess egyet, meg legyints rá, ha legközelebb valaki megint ír neked, és ne válaszolj, egyből töröld is. Ha érettebb fiúkkal akarsz kezdeni, keresgélj a 16-18 évesek között
3/4 anonim válasza:
Mert a 16 18 évesek már érettek 😂 az emberek fele életük végéig éretlen, önző, siránkozó gyerekek, ezt meg kell szokni, illetve magadba nézni és megpróbàlni fejlődni. Középsuliba meg ez normális lesz, a legtöbb fiú nem fog barátkozni lánnyal, ha nem akar vmit.
4/4 anonim válasza:
Van valami abban, amit a 3-as ír. Mondom ezt úgy, hogy 28 vagyok. Ne foglalkozz velük, nem mindenki ilyen. Így próbálnak nyomást gyakorolni rád érzelmileg + az egójuk nem bírja elviselni. Nyugodtan ismerkedhetsz és beszélgethetsz velük, de erre készülni kell. Nem lesz ez mindig így, de ha nem kérdezik, ne is menj bele ebbe a témába és ha mégis úgy alakul, hogy felmerül a kérdés egy komolyabb kapcsolat reményében, akkor próbálj valahogy úgy fogalmazni, hogy egyelőre jobban örülnél a barátságnak, jobban meg akarod ismerni, stb. stb.. aztán majd idővel alakulnak a dolgok ha úgy érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!