Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket zavarna, ha a barátnőtők nagyon sok fiúval STREAKELNE snapchaten?
Gondolom sokan tudjátok miaz a streak(snapchaten)
Azthiszem mindennap kell küldeni valamilyen képet.
Na az én barátnőm minimum 20 fiúval streakel,és ge**ire zavar,de neki áll feljebb..
Igen, miért nem szabad ? Ember vagyok, próbálok mindenkire barátként tekinteni, pedig a magyarra nagyon nehéz. Például az ilyen dumával rendelkezőkre, mint te! Utolsó!
Esetleg had döntsem én el, kinek mit írok, amíg azt jóindulatból teszem, ellenben veled, aki kötözködsz!
7-es, miért?Nem beszélgethet egy lány az ismerőseivel messengeren?Jó hogy nem kell kitörölnie minden más mindenhonnan, azért mert párkapcsolatban él.
Szerintem egyébként nem kéne hogy zavarjon.Mindenkinek van magán élete a párkapcsolat ellenére is.Lehet hogy barátok, vagy szimplán ismerősök.Olyan nagy ügyet csinálsz belőle..
Az pedig hogy te is elkezded ezt az nagyon gyerekes.Mint az óvodában kb.
4-es... Ez vicces. Csak mert nem rossz szándékból írtam de ne zavarjon. Miért kell egy ilyenre beszolaskent tekinteni ha én beakarok szólni akkor ezt nem így teszem. Viszont inkább nem sülyedek le a te színtedre.
Látom sokaknak nem tetszett a felesleges kiakadasod. ;)
Kérdező te pedig ne haragudj hogy itt írtam ezt meg.
A kérdésedre válaszolva ugyan ezt tenném. Tehát ugyan azt adnám amit kapok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!