Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Próbálkozzak vagy már nincs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbálkozzak vagy már nincs esély?

Figyelt kérdés
Röviden. Bevallotam a srácnak hogy tetszik nekem jaj de jó én is tetszek neki minden oké. 3-4 napra rá letiltott messengeren és ha oda menten hozzá elfordult. Egy haverjának azt mondta hogy "túl lépett rajtam." (Annyit tudunk még hogy valamiért meg haragudott) Már 3 hónapja nem próbálkoztam oda menni hozzá mert féltem. Próbáljam meg vagy nincs esély?
2018. jún. 22. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a srac teljesen hulye, nem érdemes foglalkozni vele. De komolyan nem fordult meg a fejedben, hogy rákérdezz, megis miert gondolta meg magát ilyen gyorsan??
2018. jún. 22. 19:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Kérdeztem volna de mikor oda mentem hozzá elfordult. Amúgy meg nem értem teljesen mert egyfolytában néz és nem mérgesen.. akkor még is mi baja van velem?
2018. jún. 22. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Szegénykém, nagyon együtt tudok érezni veled:(

Én is hasonlóan jártam egy sráccal, mi kicsit több mint 3 hónapig (decembertől) nagyon jóban voltunk aztán egyik napról a másikra hanyagolni kezdett. Március óta ilyen velem, nagyon sokat szenvedtem miatta mert tényleg szerettem. És hát a barátaim/barátnőim segítettek felnyitni a szememet, hogy ő soha sem engem kedvelt hanem csak kihasználta, hogy van aki beszél vele. “Ló nincs jó szamár is” alapon volt velem. Aztán indoklás nélkül elkezdett “leszarni”. Az a baj hogy ez nem korfüggő, nem tudom ti hány évesek vagyunk de én 21, ő pedig 22. Kb 3 hete jutottam el arra a szintre hogy egye meg a fene ott ahol van, én jól akarom magamat érezni:D 1 hete összejöttem egy sráccal, mondanom sem kell, rég voltam ennyire boldog. Hiába friss a dolog:)

Szerintem nem szabad vele foglalkozni, aljas görény az összes ilyen. Nagyon nehéz rájönni, iszonyatosan nehéz elfogadni. De a saját érdekedben ne emészd magad ezen sokáig (mint én) hanem próbálj mihamarabb boldogságot találni valamiben vagy valakiben.

21/L

2018. júl. 22. 02:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ! 😊 Sikeresen túl léptem rajta rájöttem ugyan az volt amit te leírtál és nem érdemes foglalkozni vele.
2018. júl. 23. 21:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy a két sztori teljesen ugyan az a srác random úgy döntött leszar, én rosszul éreztem sokáig magam, elmentem egy olyan környezetbe 1 hétre ahol sok hozzám hasonló ember van és egy fiúval össze is jöttem aki valójában szeret is. :)
2018. júl. 23. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!