Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csókoljam meg a barátomat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csókoljam meg a barátomat?

Figyelt kérdés
Régóta tudom hogy meleg vagyok és nagyon szeretnék fiúval csókolózni, de eddig még nem sikerült. Nem tudom hogy ő meleg-e. 9.osztályosok vagyunk/voltunk (mivel holnap kezdődik a nyári szünet). Ma kint az udvaron cigizés közben poénból megpusziltam az arcát, erre felállt neki, de állítólag van barátnője. Szeretném megpróbálni, hátha összejön. Holnap születésnapom is lesz, ezért elmegyünk Mekibe, "megiszunk egy sört is" (Én alkoholmenteset iszok, mert nem szeretem az alkoholt). Valami ötlet hogy hogyan csókoljam meg? 16/F

2018. jún. 14. 15:57
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Egyszer majd úgyis megtörténik, de még nincs akkora szerencséd ;)
2018. jún. 14. 16:05
 2/18 anonim ***** válasza:
14%

Hat a spanodat valoszinuleg nem latod tobbet 😂😂😂

A pride-on viszont sok ilyen degeneralt hulladek lesz. Erdemes lenne ott probalkoznod.

2018. jún. 14. 16:08
 3/18 anonim ***** válasza:
92%

Esküszöm, mintha óvodások írogatnának... A 21. században vagyunk. Húzzátok már ki a fejeteket a saját seggetekből, akkor talán nem lesz csőlátásotok...

Kérdésedre válaszolva:

Szerintem ne csak így csókold meg. Pláne ha van barátnője. Szerintem ismerd meg jobban, találkozzatok többször. Ha azok után lesz valami, akkor okés, de amíg van barátnője, plusz te se vagy biztos, addig felesleges kockáztatni. :)

Sok sikert!

2018. jún. 14. 16:18
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
Ne csókold meg, ne támadd le. Amíg nem tudod biztosra, hogy a másiknak is kölcsönösek irányodba az érzései, addig az csúnya dolog. Meg amúgy lehet, hogy pl biszex, és te is tetszel neki, de akkor se feltétlenül akarja, hogy megcsókold, mert hűséges akar maradni a barátnőjéhez. De ha meg van barátnője, akkor meg lehet, hogy hagyni kéne. Amúgy lehet még az is, hogy azt alibiből mondja, hogy van barátnője, de leeht, hogy tényleg van, és lehet, hogy megutálna, megundorodna tőled/téged; ha ilyen sunyi módon lecsapnál rá, hogy nem tiszteled őt, és elzavarna maga mellől, és már barátként-haverként se akarna többet téged. Szóval ezzel vigyázzál nagyon. Én kiakadnék, ha nem lenne ott a pillanat (amikor el vagyunk varázsolódva egymástól és tudjuk mindketten és érezzük, hogy mi összetartozunk, és ezt a csodaszép pillanatot pecsételnénk meg egy csókkal), és valaki csakúgy rámerőszakolná a csókját. Szerintem ez arcátlanság, illetlenség, ráadásul azt jelenti, hogy a másik semmibe vesz, tárgyként kezel, mert azt hiszi, bármikor megcsókolhat engem, 'lecsaphat' rám engedély nélkül.
2018. jún. 14. 19:27
 5/18 anonim ***** válasza:
85%
Előbb ki kellene deríteni, vannak-e neki is hasonló hajlamai, mert különben tönkremehet a barátságotok. Ráadásul barátnője is van. Próbálj a barátnőjéről beszélgetni vele, hogy kiderítsd, mennyire szereti, tölts vele sok időt, próbálkozz kétértelmű megjegyzésekkel. Ő tudja, hogy te meleg vagy?
2018. jún. 14. 19:59
 6/18 anonim ***** válasza:
6%
Homár
2018. jún. 14. 20:13
 7/18 anonim ***** válasza:
75%
Te komolyan válaszoltál a saját mérdésedre.... XD Tudathasadás xd. De amugy jó kérdés fogalmam sincs hogy kellene csinálni...
2018. jún. 15. 15:00
 8/18 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Volt egy válasz az előtt is, hogy akasszam fel magam, de valszeg kitörölték. Arra válaszoltam azt.

2018. jún. 15. 17:16
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt mondjuk úgy, hogy hosszan megöleled, lassn távolodsz el tőle és közben figyeled a reakcióit, a szemében, meg lent is. Kicsit nézz rá úgy, és ha ott érzel valamit erősen, maximum akkor, egyébként előtte tényleg érdemes lenne puhatolózni. Mondjuk nézni valami filmet, ami nem kifejezetten a homoszexualitást állítja középpontba, de van benne egy meleg karakter, és valahogy mdgkérdezhetnéd, hogy mi a véleménye, meg ilyesmik, amikből le lehet szűrni valamit.

Sok sikert! 😘

2018. jún. 16. 01:39
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Na lett belőle valami?
2018. jún. 16. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!