Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csókoljam meg a barátomat?
Hat a spanodat valoszinuleg nem latod tobbet 😂😂😂
A pride-on viszont sok ilyen degeneralt hulladek lesz. Erdemes lenne ott probalkoznod.
Esküszöm, mintha óvodások írogatnának... A 21. században vagyunk. Húzzátok már ki a fejeteket a saját seggetekből, akkor talán nem lesz csőlátásotok...
Kérdésedre válaszolva:
Szerintem ne csak így csókold meg. Pláne ha van barátnője. Szerintem ismerd meg jobban, találkozzatok többször. Ha azok után lesz valami, akkor okés, de amíg van barátnője, plusz te se vagy biztos, addig felesleges kockáztatni. :)
Sok sikert!
Utolsó!
Volt egy válasz az előtt is, hogy akasszam fel magam, de valszeg kitörölték. Arra válaszoltam azt.
Szerintem ezt mondjuk úgy, hogy hosszan megöleled, lassn távolodsz el tőle és közben figyeled a reakcióit, a szemében, meg lent is. Kicsit nézz rá úgy, és ha ott érzel valamit erősen, maximum akkor, egyébként előtte tényleg érdemes lenne puhatolózni. Mondjuk nézni valami filmet, ami nem kifejezetten a homoszexualitást állítja középpontba, de van benne egy meleg karakter, és valahogy mdgkérdezhetnéd, hogy mi a véleménye, meg ilyesmik, amikből le lehet szűrni valamit.
Sok sikert! 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!