Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha a lányos fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha a lányos fiúk jönnek be? Valami gond van velem? Vagy találhatok így valakit?

Figyelt kérdés

A lányos alatt nem azt értem, hogy sminkeli magát, stb, nem mintha azzal bajom lenne, csak nekem azok a fiúk jönnek be, akik nem férfiasan jóképűek, hanem szép arcúak. Annyira szép, finom vonású arcuk van, hogy az már beillene lánynak is, plusz az ilyen srácoknak általában vékony/szálkás a testalkatuk, szóval ja. Sokszor olyanok jönnek be, akikről első ránézésre el sem tudom dönteni, hogy egy fiús alkatú, fiús stílusú lány, vagy pedig egy lányosan finom arcú fiú.

Tudom, ez egy régi kép egy régi színészről, de elég jól mutatja, hogy mire gondolok:

[link]

Valami gond van velem? Sokan azt mondják, hogy biztos leszbikus vagyok és bár abszolút toleráns ember vagyok, de nem hinném, hogy ne volnék hetero...

De nagyon megrémiszt, hogy ennyire csak az ilyen típusú fiúk jönnek be...

Meg egyáltalán, lesz így valaha valakim, vagy ez valami furcsa fétis ami nagyon nincs rendben?

Segítsetek légyszi!!

Köszi a válaszokat!!

16/L

2018. jún. 13. 17:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mondjuk azért az már kicsit érdekes hogyha nem tudod eldönteni első ránézésre,hogy fiú vagy lány.

Szerintem ez a korodból is adódik. 16 vagy,lehet 2 év múlva teljesen más küllemű férfiak fognak csak érdekelni. Azt meg hogy melyik nemhez vonzódsz csak te magad tudod meghatározni.

2018. júl. 25. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!