Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor most utál vagy csak úgy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most utál vagy csak úgy tesz?

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki edzédrn látott és még régebben rámírt hogy szia ki vagyok meg hasonlók. Tök jóba lettünk nagyon odafigyelő volt és mindent megjegyzett pl. A szülinapomat. Eggyik nap hirtelen megkérdezte hogy van-e esélye nálam. Azt tudni kell hogy régebben elhívott étterembe de én nemet mondtam . Szóval megkérdzete hogy van-e esélye én meg tökre bepánikoltam. Azt mondtam neki hogy már valaki más tetszik. Akkot azt mondta hogy oké . Másnap edzés után ( nem eggyütt edzünk) hazafelé ezen gondolkoztam és egyszer csak rohadtul elegem lett. Megirtam neki hogy akkor nyomorék meg minden. Erre azt mondta hogy kösz. Késöbb ráirtam hogy most megsértődött és azt mondta hogy nem. Meg azt is mondta hogy nem érdekli már az egész. Vagy 100× bocsánatot kértem de már nem viselkedik úgy mint régen. Tök bunkó lett le se sz**ja hogy mi van velem. Most elöttünk edzettek és akkor volt valami amin közösen nevettünk vele (nem csak én mert ott bolt még jó pár lány meg fiú) de ehez képest ugyanolyan bunkó maradt... Amúgy a fiú nem csúnya de nem is a leghelyesebb. Vannak nála sokkal csúnyábbak is . Szóvam akkor most mi a baja? Azt mondja semmi de nem is nagyon beszél velem. Amúgy ez az egész interneten keresztül zajlott le élőben még nem is beszéltünk....
2018. jún. 12. 20:49
 1/10 A kérdező kommentje:
És az még hozzá tartozik hogy mostmár nevetségesnek tartom magam hogyha úgy írok vissza neki mint ahogy régen beszéltünk egymással...
2018. jún. 12. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nemértem... ha bepánikolsz mi a rákért kell még megsérteni a másikat? Ezzel a saját sírodat ásod
2018. jún. 12. 21:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha valaki (főleg ok nélkül) ilyeneket írna hogy mekkora nyomorék vagyok stb én se szívesen jópofiznék vele. Inkább te voltál a bunkó.
2018. jún. 12. 21:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Na vajon mi baja van, megsértetted, az. Jesszus...

Ha valaki közölné veled, hogy mekkora nyomorék vagy, te továbbra is képes lennél kedves és aranyos lenni vele? Biztos vagyok benne, hogy nem.

2018. jún. 12. 21:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Azért mondtam hogy az mert a teljes történethez még hozzá tartozik az : nem tudom hogy vagytok vele de hogyha velem valaki internetem bármikor jópofizna ŕlőben meg kösszönni se tud az azért idegesítő
2018. jún. 12. 21:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az elottem levoknek igazuk van, te szurtad el. Ha nagyon akarod, probald vele megbeszelni, es legy vele oszinte, de sanszos, hogy ezek utan nem erdekli. :(
2018. jún. 12. 21:22
 7/10 egyetlen_csaszarno ***** válasza:
100%
Hát ezt szépen elszúrtad már nem azért, de ha bejött nyuhodtan megmondhattad volna hogy volt nálad esélye akkor is ha beszari voltál. Utána viszont oktalanul lenyomorékoztad ami szarul esett neki nyilván és korabban fel akart szedni azért írt folyamatosan. És mivel lenyomorékoztad és megmomdtad hogy más tetszik ezért lezárja az ügyet és már nem akar felszedni. Valószínűleg azért bunkó mert korábban az voltál vele (amikor lenyomorékoztad). Azt tanácsolom, jogy felejsd el, mivel már kérdezgetted, hogy mi baja lett és nem dumált veled rendesen a legjobb lezárni.
2018. jún. 12. 22:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Bocsi,de szerintem felejtsd el még a pásizást egy időre, ez még nagyon éretlen szint.
2018. jún. 12. 23:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Nemtom, mi a faxomnak kell ennyire felidegesiteni magad? Te baxtad el
2018. jún. 13. 01:06
 10/10 galaxy crystal ***** válasza:
100%
Először visszautasítod, aztán ráírsz és leanyázod utána meg vinnyogsz, hogy leszar. Nálad ostobább ribit nem láttam még itt. Edzés helyett inkább nyelvtanórákat kéne venned.
2018. jún. 13. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!