Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kialakulhat baratsag ket ember kozozt akik kozott 20ev korkulonbseg van?
Figyelt kérdés
Szerintetek lehetseges? Ha adott egy idosebb ferfi es egy fiatalabb lany. Lehet esely arra hogy koztuk csak baratsag legyen?2018. jún. 12. 11:30
11/18 anonim válasza:
hány éves vagy és hány éves a pasi?
12/18 A kérdező kommentje:
10-es. Megis te hova sorolnad? Lehet hogy nem pont ide illik de mashova megkevesbe.
2018. jún. 12. 19:27
13/18 A kérdező kommentje:
11-es. En 17 o pedig 37.
2018. jún. 12. 19:28
14/18 anonim válasza:
És hogy ismertetek meg egymást?
Nem mindegy hogy egy diszkóban vagy apad haverja.
Mellesleg néhány férfi pont lexarja, hogy van felesége, nehogy azt hidd, hogy akadályozza abban,hogy rád nyomuljon.
Olyan kis naiv vagy. Ha egy 30-as pasi jóban van egy tini lánnyal,nem azért teszi,mert nincs jobb társasága,hanem pontosan tudjuk. Persze ő csak "barát".
15/18 A kérdező kommentje:
14-es. Ha gondolod leirom a sztorit privatban. Hat naiv vagyok az meglehet. De ha leis szarja a feleseget en nem. Sosem tortenne semmi pont ezert is.
2018. jún. 12. 23:16
17/18 Katalinkaszáljel válasza:
Nekem anno volt egy ilyen barátom. Igaz, hogy akkor én még csak 12 éves voltam, ő meg 38. Nagyon jó barátok voltunk. Szinte a legjobb haverom volt. Ez a barátság még mindig tart, csak nem ennyire erős köztünk a kapocs. Soha semmi nem volt köztünk ,pedig tudom, hogy megcsalta a feleségét, nem is egyszer, sőt volt olyan, hogy egy 16 éves lánnyal kavart. De ettől még persze jó ember. Amúgy most 19 éves vagyok.
18/18 anonim válasza:
A barátnőm 17, a szomszédja 42, a pasi látta őt felnőni, és most teljesen oda me gvissza van a csajtól, meg akarja fektetni. A pasinak 5 gyereke van, és felesége. A pasi, meg a csaj apja haverok. Meséljek még?
Szóval nem mondom, hogy nem, de csak óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!