Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők, ti megengednétek, hogy a lányotok a barátjánál aludjon?
Figyelj... a lányod 17 éves. Teljesen normális, hogy le akar feküdni valakivel. Nyílván ha olyan intim helyzet áll fent, nem csak alvás lesz ebben biztos lehetsz.
Ha nem engeded meg neki, akkor a lányodék a bokorban fogják csinálni = esetleges terhesség, fertőzés.
Dönthetsz: vagy becsukod a szemed és úgy fogják csinálni, vagy kinyitod és megpróbálsz neki segíteni, elmagyarázod, hogy mit hogy kéne csinálni, hogy ne legyen baj.
Engem 16 évesen 3 hónap után elengedtek a 17 éves barátomhoz. (Másik városba, szükséges volt az ott alvás, előtte ő is aludt már nálunk, először 1 hónap után.) 7 hónap után feküdtünk le először, én akkor éreztem magam "elég nagynak hozzá".
Ettől függetlenül valószínűbb, hogy ők nem fognak ennyit várni, de ha le is fekszenek sincsen semmi, elég nagy hozzá. Egy óvszer, és némi "nem muszáj semmi, amit nem mindketten szeretnétek jellegű" beszélgetés után nyugodtan elengedheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!