Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerjem meg?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon szimpatikus. Nem ismerem, sosem beszéltem vele. Bejelöltem facen és visszajelölt. Hogy kezdjek vele beszélgetést vagy hívjam randira? Egyébként egy helyen sportolunk, csak túl nagy az a hely, h megtaláljam.
2018. jún. 1. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem rogton ne hivjad randira.

De hogy mit irjal neki,azt nem tudom ☺

2018. jún. 1. 09:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
De! Írd meg neki rögtön, hogy tetszik és szeretnéd megismerni. Látni fogja, hogy egyenes vagy ami értékelendő. Mégis minek szöszmötölnél vele? Írogatnál neki mindenfélét, hogy aztán 4 hónap múlva elhívd. Egyrészt ez határozatlanságot tükrözne másrészt időt adnál a többi "hímnek", hogy megtegye azt amit neked kellene. Legyél férfi, őszinte és tökös. Ha tetszel neki örömmel elmegy veled randizni. Ha nem akkor meg tisztelni fog, amiért van tartásod. Illetve hamarabb megtudod, hogy ő hogy áll hozzád.
2018. jún. 1. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze,igaza van az utolsonak teljes mertekig,ugy ertettem rogton aznap ne hivja randira...
2018. jún. 1. 09:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy igen. :)
2018. jún. 1. 10:17
 5/5 Tóth Renátó ***** válasza:
beszélgess vele egy-két hétig folyamatosan,érdeklődj,hogy ment a napja stb.,utána hívd el,ha tényleg folyton válaszol,de túl sokáig ne beszélj,mert az első talin nem lesz beszédtémád.
2018. jún. 1. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!