Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerjem meg a lányt?
Figyi, ha valaki önbizalom hiányos volt, akkor én az voltam.(konkrétan a lány osztálytársaimmal nem nagyon mertem beszélgetni, most akkor gondold el hogy a lány aki tetszik ahhoz hogy mehettem volna oda). Lényeg az, hogy láttam, hogy egyedül van én meg töketlennek éreztem magamat, hogy november óta küldi a jeleket én meg semmit nem csináltam, ugyhogy döntöttem és odamentem hozzá, hogy nem látta-e xy tanárt (igazából nem érdekelt a válasz, csak vele akartam beszélni) mélyen a szemébe néztem és mosolyogtam. Erre Ő felém fordult elmosolyodott majd egész mondatban válaszolt és folytatta a bezsélgetést, visszakérdezett...
Ha tényleg megakarod lépni és odamenni hozzá akkor az csak rajtad múlik, hogy változtatsz-e a hozzáállásodon vagy puhap_csű maradsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!