Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig belém szerelmes, de akkor miért jött idő közben össze mással?
Szia! Nem tudom aktuális-e még a kérdés.
Én úgy gondolom, hogy ha valaki tetszik neki még előfordulhat, hogy ennek ellenére összejön valaki mással aki egy kicsit talán jobban érdekli. A lánynak valószínűleg bejössz, vagy legalábbis szimpatikus vagy neki, az biztos. Csak a pillanat hevében jöttek össze, főleg ha még fiatalok vagytok erre sok esély van. Pillanatok alatt beleszeret valakibe, ez jellemző a fiatalokra, itt értem a 13-17 éves korosztályt. Ugyanúgy figyel rád, az nekem teljesen azt adja át, hogy szimpatikus vagy neki és mint előbb írtam, csak egy hirtelen fellángolás volt a másik sráccal. Ha többet találkoztok vagy futtok össze figyeld a jeleket. Nőként tudom, hogy amikor valaki az átlagnál jobban tetszik mindig pirulunk, kicsit hebegünkhabogunk, amit mond a srác mindenen nevetünk vagy mosolygunk rajta. Ha ezeket látod a lányon, biztos bejössz neki, és nem csak úgy mint egy jó ismerős. Amikor a barátja nincs vele közeledj a csajszihoz egy picit, beszélgess vele kissé személyesebb, mélyebb dolgokról, próbálj vele poénkodni, burkold bókokat adni neki (olyan bók, amikor incselkedés szerűen, cukkolás szerűen dicsérsz rajta valamit, pl: "Honnan jött ez az ötlet az új frizurádra? Kicsit érdekes.😄 De nekem nagyon tetszik.)
Remélem hasznos volt a válaszom! ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!