Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok egy lányba, de nem tudom mit tegyek hogy meghódítsam? Többi lent
Ez a lány a legjobb lánybarátom. Ő 15 éves, én 14, mindketten idéb megyünk középsuliba. Nem rég vallotta be hogy ő is szerelmes belém már több hónapja... De ezt sejtettem, mivel van mikor furán viselkedik. De még hozzá mondta, hogy még maga sem tudja mit akar. Mivel ott a suli amiatt nem annyira lenne jó, mert ha kiderülne hogy együtt lennénk, csak szekálnának minket, és ezt nem birná. Emellett őt nagyon szeretem, minden hibájával együtt, és ezt tudja is. De mégsem vagyunk együtt. Eleve nem akar sok esélyt adni mert fél a csalódástól, és ez csak megnehezíti a dolgom abban, hogy sikerüljön meghódítani, kimondatni vele az Igent. Tippek, hogy mit tehetnék?
Éntőlem szekálhattok a korom miatt is hogy mit akarok ennyi idősen kapcsolatot, de nem én tehetek róla, nem én irányítom az érzéseim. Normális válaszokat kérek, jöhet hideg-meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!