Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is féltek tőle, hogyha beleszerettek ugyanabba a fiúba, meggyengül a barátságotok?
Sziasztok!
Van egy nagyon jó barátnőm, akinek tetszik az egyik osztálytársunk. Ezt a fiút én is elég jófejnek tartom, elég sokat beszélünk, de csak baráti szinten, és én nem is akarok többet ennél, de nem bízok magamban.
Eddig mindig az volt hogyha egy fiúval sokat beszéltem, a végén összejöttünk, mert nekem az a legfontosabb hogy valakit tényleg érdekeljen a mondani valóm, és ő most pont ilyen. Nem akarok tőle semmit, de félek hogy ez megváltozhat idővel, és akkor borzalmas barát leszek a barátnőm szemében, viszont a fiúval sem szándékozom megszakítani a kapcsolatot vagy sokkal kevesebbet beszélni vele, mert most úgy érzem megért, és én is őt, és az érdeklődési körünk is hasonló, kár lenne egy ilyen barátért.
Mi a véleményetek erről a szituációról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!