Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? (többi lent)
Anyáskodó vagyok. Már egészen kiskoromtól kezdve szeretnék gyereket,gyakran álmodozok arról hogy van pl.egy kisfiam.
Ha lenne barátom azt is úgy képzelem el hogy ő ül az én ölembe stb.
És kifejezetten az ilyen alacsonyabb cuki fiúk tetszenek inkább.
Lesz így valaha barátom ha ilyen a természetem?
A korombeli tizenéves lányoknak általában az idősebb nagyobb srácok jönnek be. Nekem mi bajom van?
Az odáig oké, hogy szeretsz babázni. De hogy keveredik a gyerek iránti meg a szexuális vonzalom, az szerintem sem annyira szerencsés.
De egyelőre ne írd le magad ("ilyen a természetem") - a tinikor pont a nagy átalakulásokról szól :) . Remélhetőleg "kinövöd" és rövid időn belül magától szétválik a babagondozási hajlam és a fiúk iránti vágy (ha nem, Berlinben a Charité klinikán vannak szakosodott pszichológusok, de várj még, mielőtt betegnek nyilvánítanád magad, viszont az előtt menj, mielőtt gyerekvállaláson gondolkodnál vagy védekezés nélkül feküdnél le valakivel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!