Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megeshet, hogy rosszul sül el?
Van egy fiu, aki nagyon tetszik nekem, es egyértelműen en is bejövök neki, de valamiért nem mert eddig kezdemenyezni. Hamarosan lesz egy koncert, amin mindketten ott leszünk (nem együtt megyünk, de mar meg van beszélve, hogy találkozni fogunk). En meg ugy gondoltam, hogy valamikor, mikor együtt vagyunk, es érzem pillanatot, megcsokolnam. Csakhogy nekem ez lenne az elso (neki is), es eléggé felek, hogy rosszul jövök ki belőle, ha megpróbálom. Nem akarok semmiféle nyelves kategóriát, csak ilyen “szájrapuszi” féleséget, és nem is akarom sokáig húzni, mert aztán mi van, ha mégsem akar semmit, es valami borzalmas élményt csinálok neki ezzel... Nem tudom, ez mennyire befolyásolja a dolgokat, de a srác fel fejjel (lehet, picit több) magasabb nalam.
Szerintetek meglehet, hogy rosszul sulne el, ha egy olyan pillanatban, mikor ugy érzem, megvan a “kémia”, gyorsan megcsokolnam?
Kosz a valaszt
Szerintem nem lenne belole nagy baj..
Szemezzetek sokaig aztan menj oda es csokold megxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!