Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek mi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek mi?

Figyelt kérdés

Lányok szerintetek mi a fontos a fiúkban?

Mitől helyes egy fiú? Vagy mi tetszik nektek leginkább a fiúkban?

2018. máj. 26. 15:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Erre én is kiváncsi lennék.
2018. máj. 26. 15:28
 2/11 anonim válasza:
100%
Nekem leginkàbb az fog meg egy fiùban hogyha foglalkozik velem, ha megnevettet, és próbál a közelemben lenni. Külsőleg pedig legyen ápolt. És a többi mindegy:)
2018. máj. 26. 15:29
 3/11 anonim válasza:
96%

Legyen határozott, idősebb nálam (elég érett/nem gyerekes), ápolt, kedves, elfogadó, nyitott, intelligens. Mindig tisztelet a kivételnek, de manapság (pl. osztálytársaim 99%-a) nagyon gyerekes, nem tudsz velük értelmes témákról beszélgetni.

17/l

2018. máj. 26. 15:35
 4/11 anonim ***** válasza:
29%
Ha azt szeretnéd tudni, ami TÉNYLEG fontos nekik és nem csak az álszent szövrgükre vagy kíváncsi: Legyen jóképű, gazdag, kedves, figyelmes, magas, izmos, csak velük foglalkozz, legyen számodra a lány a legfontosabb, ne legyenek titkaid előtte (tehát még a mesenger beszélgetéseid sem lehetnek titkosat). Most ennyi jutott eszembe.
2018. máj. 26. 16:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Legyen intelligens,erett,bolcs,alazatos es tiszta szive legyen!
2018. máj. 26. 16:05
 6/11 anonim ***** válasza:
36%
Legyen idősebb nálam...ez aztán remek szempont..ha pl pont annyi idős mint te,akkor valószínűleg egy barom...imádom ezt a felfogát..hogy aki nálam nem idősebb az csak rossz lehet...logic..."nők" 2018
2018. máj. 26. 16:07
 7/11 anonim válasza:
100%

A "mindig tisztelet a kivételnek" részt eltakarta valami a monitorodon?

Az, hogy tőlem idősebb, feltételezi, hogy érett, tanult, hozzá tud szólni mindenhez.

Nyilván van, aki már tizenévesen is ilyen, van, aki később sem.

2018. máj. 26. 16:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Hm, ha jól sportol, az tetszik. Vagy ha valami elvont művészlélek.:D Fontos, hogy jól kijöjjünk persze, tudjunk beszélgetni sokat, ne legyen az a kínos csönd. Ne legyen buta, nem hátrány, ha szeret olvasni. Ne akarjon egyből megfektetni.

Külsőségekben nekem a picit hosszabb haj tetszik, mondjuk max vállig érő, sötétbarna. Arcra meg aki megtetszik.

Most leírtam azt a fiút, ami így megvan a fejemben, de még sose találkoztam ilyennel. Aki most tetszik, nem is hasonlít. Szóval ez annyi mindentől függ!:DD

2018. máj. 26. 16:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az ízlése. A fiúknak is ugyanúgy másért aranyos a lány vagy szép. Ezt nem lehet egyszerűen leírni mert több millió indok lehet hogy miért helyes miért nem.
2018. máj. 26. 18:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Fontos hogy jól eltudjunk beszélgetni,megtudjon nevettetni,értelmes és őszinte legyen. Nekem a magas vékonyabb vagy izmosabb fiúk jönnek be. Öltözködésre meg inkább a sportosabbak. Külseje legyen ápolt.Többi meg már összkép.
2018. máj. 26. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!