Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten hol találok komoly kapcsolatra vágyó lányokat? (bővebben lent)
Eléggé lényegre törő a cím, de a lényeg ez lenne.
Szoktam járni bulizni de akkor inkább elvagyunk és
élvezzük a társaságot (mert az már kész csoda ha mindenki ráér és elmegyünk valahova :D) és nem az az első, hogy találjak valakit. Volt már, hogy a kellemes a hasznossal párosult és találtam valakit de komolyabb nem lett belőle soha.
Viszont szeretnék egy normális kapcsolatot, szóval segítségeteket kérem. Egy olyan lányt keresek aki hasonlóképpen normális kapcsolatra vágyik. Hol találok ilyeneket? Általában aki bulizni jár nem feltétlen élettársra vágyik, legalábbis én ezt tapasztaltam, idővel eltűntek :(
Hova járnak vagy hol keresik, a hasonló helyzetben lévő lányok párt?
18/F
Én nem tudom áthelyezni nem tudom ki hogy van vele :D A moderátor tette ide szóóval ne engem kövezetek meg :DD
Egyébként tanácsra gondoltam, esetleg hasonló helyzetben lévő lányok kommentjét várom ők mit mondanak erre. Hol szoktak lógni.
van azert a bulizo lanyok kozt is aki keres komoly kapcsolatot :) en is ismerek csak onbizalomhianyos (hozzad mar idos lenne sajnos :D) es o meg a komoly ferfiakat keresi.... en mindjuk egyetemen talaltam part, bulihelyen, pedig azok aztan kemenyek voltak :D 23 voltam, egy tobb eves kapcsolat utan szval kitartas :) be kell probalkozni es osszevsiszolodni, lehet aki elsore komolynak tunhet megsem az vagy valamiben nem illetek ossze. tudom benne van a csalodas de fel-ev alatt talan mar erezni, ugyis fiatal vagy meg
33/L
Szia! Nagyon sok komoly kapcsolatra vágyó ember otthon ül :D nagyon nehéz őket megtalalni, de sok sikert. Suliban/munkahelyen, buszon, bárhol találhatsz ilyen lányokat. Merd leszóllítani őket, max nem lesz semmi, de legalább megprobaltad.
16/l
#12 és #13 nektek nagyon köszönöm a hozzászólásokat végre eljutott a célközönséghez a kérdésem :)
#12 a te barátnőd hol keresi/kereste a komoly férfiakat?
Igen igaziból ezt teszem, bepróbálkozok de kb 1 hét után elfelejtődik az egész nem keres vagy érzem már nem kellek nem érdekli amit mondok nem is válaszol ilyenek...
#13 Fiú suliba járok, vannak lányok de a suli kilőve(fiú suli, nem is kell mondanom minden lánynak van barátja)a nyári melómon is próbáltam de ott igaziból csak barát lettem :S
Ezen a random leszólításon még dolgoznom kell mert mondják sokan, hogy működik. Csak olyan nehéznek tűnik :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!