Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚÚÚK! Ti összejönnétek egy sokkal alacsonyabb lánnyal?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy lány a társaságotokban/osztályotokban. És van egy lány aki 149-150 centiméter. És ti vagytok úgy 170 körüli/feleti. Megadnátok neki az esélyt?
Illetve, mit gondoltok az ilyen kis növésű lányokról?
Teszem azt a lány 15 éves még ti 16/17.
Ja és azt mellőzzük, hogy letudna állva szœpni.
2018. máj. 16. 09:14
11/13 anonim válasza:
Én is alacsony vagyok (155 cm), a párom pedig 30 centivel magasabb. Imádja hogy pici vagyok :)
13/13 anonim válasza:
Szerintem 16-17 éves koromban is már több voltam 170cm-nél, és főleg a magasabb lányok jöttek be, de ha amúgy aranyos a lány, akkor lehet. Olyan cukik tudnak lenni az alacsonyabbak :) (De csak ha tényleg aranyos viselkedésre is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!