Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Izmos fiúnak nagyobbak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Izmos fiúnak nagyobbak az esélyei?

Figyelt kérdés
Ti hogy viszonyultok az izmos fiúkhoz? Mi számít "túl izmosnak" taszítónak?
2018. máj. 13. 09:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

erre kíváncsi leszek :D

bár tapasztalataim szerint többségüknek nem jön be a kigyúrt, a páváknak több esélye van

2018. máj. 13. 09:48
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, nem is értem ezt az egészet, csak nézek ki a fejemből hogy mi van :DDD
2018. máj. 13. 10:06
 3/15 anonim ***** válasza:

En nekem az jon be a legjobban ha egy pasi ki van gyurva. Nem tulsagosan, az szerintem mar visszataszito. De azert legyen rajta eleg izom.

Most ezzel nem azt mondom hogy nem jonnek ossze olyannal aki nem annyira izmos de azert az jobb

17/l

2018. máj. 13. 10:08
 4/15 anonim ***** válasza:
A nagyon izmos szamomra taszító. Eddig mindig inkább vékonyabb magas testalkatú sracok tetszettek de egyik sem volt páva. Ízlések és pofonok.
2018. máj. 13. 10:13
 5/15 A kérdező kommentje:

Ez a fizikum túl izmosnak számít? Esetleg vki képet csatolna?

[link]

2018. máj. 13. 11:16
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem különösebben izgat, hogy ki van-e gyúrva. Nyilván ne legyen pálcika vagy zsírgombóc, de azt se bírom, ha valakin látszik, hogy minden idejét a kondiban tölti és kedvenc étele a fehérjepor.
2018. máj. 13. 15:35
 7/15 anonim ***** válasza:
A 4. válaszoló vagyok, igen nekem túl izmos.
2018. máj. 13. 15:52
 8/15 anonim ***** válasza:

A kép amit kiraktál és az azon szereplő srác nekem túl sok. Persze én is szeretem ha egy srác izmos és látszódik is rajta de nem ennyire. Igazán jó lenne találni kondjuk egyet

16/l

2018. máj. 13. 16:22
 9/15 anonim ***** válasza:
Akit linkeltél, az valószínűleg tele van cuccal, naturálban tizenévesne nagyon nehéz elérni egy fizikumot, gyakorlatilag lehetetlen.
2018. máj. 13. 16:33
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik ha egy srác izmos. Persze nem annyira mint a képen de azért jó ha van rajta :)

L

2018. máj. 13. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!