Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön egy pincér, mit csináljak?
Nos, a története annyi, hogy voltunk egy étteremben, ahol dolgozik egy – szerintem – nagyon helyes pincér. Amióta eljöttünk onnan elég sokszor gondolok rá. Szóval arra gondoltam, hogy esetleg megpróbálkozok nála viszont fogalmam sincs, hogy hogyan csianljam vagy egyáltalán mit csináljak, hiszen egyáltalán nem is ismerem. Esetleg tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan és mit?
Elnézést kérek a nagyon béna fogalmazásért, de most ez minden ami kitelik tőlem. :’D
Kedves kérdező!
Ha van lehetőséged, várd meg amíg vége van a műszakjának. Esetleg az is jó, ha szüneten van éppen. Sokat segít, ha többet jársz arra a helyre. Megnézheted mikor ér rá, be tudod lőni mikor van teltház. Próbáld az ismerkedésedet úgy időzíteni, hogy lehetőleg ne legyen a közelben a főnök, esetleg munkatársa és más vendég sem, mert akkor hiába szimpatizál veled, ez egy munkahely és nem társkereső. Gondolj bele, milyen fényt vetne rá, ha minden vendégével enyelegne. Arról nem is beszélve, ha rengeteg munkája van, akkor idegesebb, jobban szeretne teljesíteni és lehet, hogy elutasító lesz.
Tehát, ha a pincér egy Nő:
- Műszak végén, mikor már kijött a munkahelyéről, kérdezd meg tőle, nincs e kedve elmenni veled moziba.
- Ha a válasza igen, akkor kérdezd meg, hogy mikor végez legközelebb, hogy tudjatok pontosítani.
-Ha a válasza nem, akkor ne erőltesd.
A pincér egy férfi:
- munka után menj oda és mutatkozz be. Őt ne hívd meg semmire, csak próbáld meg megtudni, van e barátnője, szeretne e kapcsolatot és tetszel e neki. Itt tudsz ilyeneket mondani:
Szia, xy vagyok. Elnézést a zavarásért, de nagyon szimpatikusnak tűnsz. Esetleg lenne arra lehetőség, hogy megismerjük egymást?
Figyeld a reakcióit, mert attól, hogy mosolyog lehet, hogy csak nem akar elveszteni egy aranyos vendéget.
Remélem nem probléma, hogy mindkét verziót kifejtettem. Esetleg ha lenne még kérdésed, írj privátban.
Üdvözlettel- egy pincér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!