Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kérjem meg barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjem meg barátnőm apját, hogy engedélyezze az együttalvást? 16F és 16L

Figyelt kérdés
Barátnőmmel már hónapok óta tervezzük, de eddig az apja miatt nem tudott megvalóslni. Nagyon védi a lányát ami persze, hogy érthető, de már szerintem kicsit túlzásba viszi. Rendszeresen fenyeget és mindig elmondja, hogy ha ezt teszem a lányával meg azt akkor így fog megverni meg úgy fog megverni. Pedig most ünnepeltük az első évfordulónkat és eddig semmi rosszat nem tettem a lányával és ezután sem akarok, de ő ezt nem akarja elhinni csak azt amit kigondol magának és ha vmi nem úgy van ahogy ő gondolja akkor az nem igaz meg stb. Még úgysem engedélyezi, hogy nem nálam aludnánk hanem náluk és nem lenne sex.
2018. máj. 10. 01:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kit erdekel? Az en baratnom apja a mai napig azthiszi hogy szuz a lanya. 2 eve egyutt vagyunk 😂
2018. máj. 10. 02:10
 2/7 Kodi16 válasza:
100%
Én is voltam ilyen helyzetbe, nem nagyon lehet mit tenni ha azt mondják nem akkor nem. Esetleg barátnőd győzködhetné de te semmit nem tudsz tenni ez ügybe sajna.
2018. máj. 10. 02:40
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Mi a poén az együttalvásban? Inkább vegyetek ki egy szobát valahol és qrjatok, recsegjen az az ágy!
2018. máj. 10. 03:09
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Mondd meg hogy csak aludni akartok,a szexet nappal szoktátok megoldani :)

Nekem bejött :D Nem kicsit nézett az após :D

2018. máj. 10. 05:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Annyira nem értem az ilyet. Bocsi, hogy nem válasz a kérdésre, de a khmmmm nappali is áll :D Fogd kezén a barátnődet, álljatok após elé és magyarázzátok el szépen, hogy mik a terveitek az estére, hogy egy év után úgy érzitek, nektek ez jár. Nem lehet azt a szegény lányt örökre védeni és burokban tartani.
2018. máj. 10. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez elég gáz, hogy veréssel fenyeget. Az ilyet kicsit diplomatikusabban kéne intézni. Ha már a lányomról van szó.

Apukámnak se tetszett amikor a barátom itt aludt, de ezt velem nem osztotta meg, se a barátommal.

2018. máj. 10. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Hogyan kérd meg?

Golyó álló mellényben.:D

2018. máj. 10. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!