Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy nem is érdeklem?
Figyelt kérdés
Szóval... Van egy fiú akivel 2 hónapja ismerjük egymást. Mivel nagyon messze lakik talizni nem tudunk. Nagyon aranyos dolgokat is szokott irni meg sokszor ő ír rám. Csak az a baj hogy pl megkérdezi hogy mizu és utána csak én kérdezek amire szinte azonnal válaszol. Témánk sincs nagyon. Valaki tudna segíteni 14/l 16/f2018. máj. 8. 08:44
1/2 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg, hogy ne kérdezz tőle a mizu/hogy vagy vagy után Tőle semmit, csak kérdezz te is azt, amit ő, például ő: szia mizu?
te: szia én jól vagyok, te? és ekkor vissza ír, de ne kérdezz mást, úgyis keresni fog.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is ha ő ír rád akkor ne te erőlködj hogy témát találj. Ha nem ír akkor te se írj és várd ki a végét. Ami valószínűleg a nagy semmi lesz. Ami nem megy azt nem kell erőltetni, föleg nem így hogy alapból nem lehet belőle semmi. Alapból meg ilyen netes kapcsolatba ne menj bele mert csak becsapod magad hogy van valakid. Közben meg nincs ott amikor kéne. A távkapcsolatnak szerintem max ott van létjogosultsága ha valaki már alapból komolyan együtt van a párjával és az egyik fél lehetőséget kap mondjuk külföldi tanulmányokra vagy valamire amit érdemes kihasználni. De még ilyen esetben is komolyan próbára teszi a kapcsolatot. Szóval szerintem hagyd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!