Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyennek kell legyek ahhoz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek kell legyek ahhoz hogy külsőre 10/10-es csajom legyen?

Figyelt kérdés

Azt ugye tudom hogy nem lehetek csúnya

17F

2018. máj. 7. 20:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ha vagy legalább ilyen, akkor nincs előtted akadály:-D

[link]

2018. máj. 7. 21:39
 12/22 anonim ***** válasza:

Legyél Tumblr Boy

Egyből lesznek Tumblr Görljeid :)

2018. máj. 7. 21:46
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Most még fiatal vagy és biztos menő dolog a te korosztályodban, hogy 10/10-es csajod legyen, aki kinézetre jó, de másra nem. Majd idővel rájössz... talán... vagy már késő.

Mindenesetre, ha jól nézel ki, akkor lehetnek ilyen nőid.

De ezek sosem lesznek hosszútávúak, szóval úgy fektess bele energiát.:D

HA pedig sok pénzed van, akkor lehet egy egész playboyod is.:D

2018. máj. 7. 23:14
 14/22 A kérdező kommentje:
#14 Nem menőzésből hanemegyszerűen azért mert vonzóak és kész nem azért kellenének hogy terjesszem a hírt milyen jó nőm van amúgy meg az én dolgom
2018. máj. 7. 23:18
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Tudjuk miért kell, dugni és villogni vele. Ilyen idősen én is így gondolkodtam. 5-10 év múlva majd rájössz, hogy ugyan egy bizonyos szint alá nem adsz a kinézetben (5/10 mondjuk), de sokkal fontosabb az, hogy társat találj, akivel élni lehet, minthogy jó nőbe élvezz.
2018. máj. 7. 23:41
 16/22 A kérdező kommentje:
De én nem arra vagyok kíváncsi hogy mi lesz hogy lesz hanem hogy milyennek kell legyek hogy ilyeneket megkapjak?? Amúgy meg ha úgy nézzük akkor ti azt mondjátok hogy aki 10/10-es az komoly kapcsolatra nem való tehát a "normális/rendes" lányok azok csúnyácskábbak xd
2018. máj. 7. 23:45
 17/22 anonim ***** válasza:
Azt céloztuk meg, hogy a kérdésed alapján egy szempontod van társkereséskor, ami a makulátlan külső, de akkor válaszolok a kérdésedre is. A szépség és a pénz nem garancia egy 10/10-es lány becserkészésére. Minden ember más, minden ember más okokat vesz figyelembe, mielőtt belekezdene egy kapcsolatba, ezért a kérdésedre nem lehet választ adni.
2018. máj. 8. 00:28
 18/22 anonim ***** válasza:
Már eleve halva született ötlet ez, hogy te neked “10/10”-es barátnőd legyen, ha így állsz hozzá. Még várj ezzel, ez még nem neked való, ha ilyen felszínes vagy.
2018. máj. 8. 12:17
 19/22 anonim ***** válasza:
58%

a 10/10es csajok általában 10/10es pasikat akarnak. Kivételt képeznek ez alól az anyagias lányok, akiknek mindegy hogy nézel ki, ha van jópár 10-100 millió a számládon.

Tehát ha modellkülsejű csajt akarsz neked ily modellkülsejűnek vagy piszkosul gazdagnak kell lenned.

2018. máj. 8. 17:01
 20/22 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy normalis lanyok kozott nincs 10/10es:)

Elmondom a nyilvanvalot mi a meno most a tiniknel, bar valtozo mi tetszik a lanyoknak.

Jarj gyurni mindig, az edzoterem legyen az elso legjobb baratod.

Legyen szep mosolyod

Tiszta arcod

Szolariumozz

Legyel magas vagy atlagmagas

Kovesd a tini hypeolt trendeket

Jarj plazazni, hogy az legyen a rivaldafenyed

Posztolj kutyas es macskas selfiket instara

Ha mar megvan a kigyurt tested akkor mutogasd is gyakran

A hajad meg legyen olyan, mint a tobbi meno ismerosode.

2018. máj. 8. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!