Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudtok együttlenni olyan lánnyal, aki nem tetszik külsőre?
Figyelt kérdés
Életemben először kezdenek jól alakulni a dolgok egy lánnyal. Nagyon kedves, belsőleg szinte tökéletes. Csak az arca egyáltalán nem tetszik. Ilyen esetben hogy szoktátok "elviselni"?
18F
2018. ápr. 14. 21:17
1/7 anonim válasza:
Idővel megszépül a szemedben, és a lényére tekintesz nem a külsejére, ennyi a nyitja. Fiatal vagy még és fontos a látszat, de ha a belsőt a külső elé tudod helyezni, később jobban értékeled a "szép pillanatait" és lassan rájössz hogy szépen mosolyog vagy aranyos mikor zavarba jön, stb.
2/7 anonim válasza:
Sehogy, nem is ajánlom, hogy belemenj így a dologba, neki is meg neked is szar lesz.
4/7 anonim válasza:
Ha "elviselni" kell, akkor sehogy. Ez így nem kapcsolat, hogy csak elviseled a másikat.
5/7 anonim válasza:
Ha nem látod szépnek az arcát, akkor nem is vagy szerelmes.:)
Sötétben szeretnél vele szeretkezni is?
6/7 anonim válasza:
Várj még mondjuk egy hónapot.
Ismerd meg jobban, és akkor lehet kialakul benned egy jobb kép a lányról. Értsd: megszépül a számodra a sok jó tulajdonság miatt
Akik kételkednek, azoknak mondanám: jelen esetben is így vagyok egy fiúval, csak annyi, hogy nekem már a külseje is tetszik :)
7/7 anonim válasza:
Nekem is az a tapasztalatom, hogy idővel szebbnek látod majd. Mikor megismerkedtem a fiúval, aki tetszik, nem igazán tetszett a külseje, a belső tulajdonságait viszont csodáltam. Most már kívülről is tökéletesnek látom :) hidd el, csak kell egy kis idő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!