Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nem merek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nandolo kérdése:

Miért van az, hogy nem merek neki írni?

Figyelt kérdés
A volt évfolyamtársamról lenne szó és egyben a mostani osztálytársam csapattársa. Soha nem volt problémám azzal ha valakire rá kell írni, de most valahogy iszonyatosan parázok ettől... Mert nem szeretném ha mondjuk ráírnék ő meg rögtön elmesélné a csapattársainak és ugye az vissza jutna hozzám... Az előző kapcsolatomban is én írtam rá az exemre és ott nem is féltem mondván hogy nincs mitől... De már napok óta ezen gondolkodok hogy mit csináljak... Szóval segítenétek?

2018. máj. 7. 17:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezzel nem lehet nagyon mit csinálni, ha ugy érzed, igenis akarod a srácot, muszáj ráírnod. Ha akarsz valamit, muszáj lepned. En mindig ezt tartom a “szemem elott”, ha nem merek irni valakinek.
2018. máj. 7. 17:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ 😊😊
2018. máj. 8. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!