Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj mindenkinek, hogy önmagam vagyok?
Konkrétan,fiúk és lányok is lehurrognak azért aki vagyok,nem vagyok bunkó se buta.Csak mindig azt vágják fejemhez "annyira idegesítő már ,hogy mindig ilyen gyerekesen érzékeny meg kedves vagy".Nem értem miért baj ha kedves vagyok és mosolygós,azt sem,hogy miért lennék érzékeny mert nem sírom el magam mindenen meg semmi ilyesmi,csak max filmeken vagy ha tényleg nagyon megbántottak de akkor is csak magamba.Vagy arra értik,hogy szeretem az aranyos dolgokat?
Bezzeg mikor egész nap fapofát vágtam és bunkóskodtam meg azt kaptam,hogy "mi van veled miért vagy ilyen bunkó?" Én már nem tudom mit csináljak.Kedves vagyok mert ilyen a természetem,mosolygok mert boldog vagyok,segítek mert segíteni jó.DE akkor még is miért én vagyok a sz*r?Szeretem azokat amiket szeretek én se szólok bele ki mit szeressen akkor ők miért?Már alig van pár barátom mert a többi nem bírta azt,hogy "túl érzékeny" vagyok a többi aki maradt meg azt mondja,hogy jó vagyok így és nem vagyok érzékeny csak amikor kell.
Szerintetek mért mondják?
16/L
Hiába mondják azt nagyon sokan, hogy mennyire szeretik, ha valaki őszinte, meg "légy önmagad", nem gondolják komolyan. Azt szeretnék, ha viszonyulnál hozzájuk.
Megváltozni nem kell senki kedvéért. Én is azokkal barátkozom, akik elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, és én is elfogadom őket :)
18f
Tényleg egész nap mosolyogsz és kedves vagy?? *-*
az ilyen lányokat szeretem :)
" Nem tudom,mit tegyek,hogy ne mindig ezeket kapjam."
Semmit. Nekik másak az igényeik. Nem veled van a hiba. ÉS velük sincs.
Én igazából értékelnék egy ilyen lányt.....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!