Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok bejelentkezni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok bejelentkezni tinderre?!

Figyelt kérdés

Sziasztok.Tegnap regisztraltam tinderre,telefonszammal,erre egyszercsak kidob az alkalmazas,es nem tudok visszalepni...sehogysem.

Nem szeretnek ujat csinalni,de mar megprobaltam ugyanazzal a szammal es a vegen hibat ir ki,szoval gondolom az a baj h azzal a szammal mar regisztralva van egy fiok. Valakinek volt mar ilyen,esetleg otlet? :D

2018. máj. 3. 01:32
 1/2 anonim válasza:
Ötletem még nincs de nekem is ezt csinálja- idegállapotba hoz, hogy nem enged be :D
2018. máj. 3. 12:58
 2/2 Fruzs33 ***** válasza:
0%
Elnézted a kategóriát.Ez nem a "hogyan oldjuk meg a technikai problémáinkat" hanem a tini párkapcsolatok kategóriája.
2018. máj. 3. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!