Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 évfordulós ajándék? Leírást nézzétek!
1- a te IQ szinteddel nem pofáznèk , egy szóval sem mondtam hogy egész nap dugnak, ismétlem, mert lassú a tudatod, NEM POFÁZNÈK !
vegyél neki valamit , amit a macskája használ :) vagy adj neki egy bekeretezett képet amin együtt vagytok :)
1.- mondtam, ha korral kapcsolatos, kérlek ne. Így van, köszönöm 2. egy szóval sem mondtam h éjjel nappal dugunk.Sőt. De a magánélet szerintem már ránk tartozik. Gondolkoztam azon, hogy a leírásba odaírjam e, de mégsem írtam oda. Röviden: Egy fiatal is lehet atom totál szerelmes :)
2.- köszönöm szépen! :)
Hímezzél neki egy kis anyagdarabba (lehetőleg újba:D) valami focis, vagy szeretlek-es dolgot.
leszámolható keresztszemes minták -Itt négy lyuk az egy X
Átlósan kell; lehet kapni kimondottan ilyen lyukacsos anyagot. Én múltkor vettem egy méter anyagot kb, de az mondjuk már csak a vége volt, úgyhogy asszem, le volt akciózva, talán 1000-t fizettem érte. Szóval egy méter anyag 1000valamennyi forint. Lehet, hogy az kereset nélkül sok; de hátha anyud belemenne. De még amúgy rajzolhatsz is neki; vagy süthetsz süteményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!