Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 évfordulós ajándék? Leírást...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 évfordulós ajándék? Leírást nézzétek!

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal 15 nap híjján leszünk együtt 1 éve. Hogy őszinte legyek, már gondolkoztam egy ajándékon. Pár fotót előhívatok, felragasztgatom egy papírra, és felírom szépen a kapcsolatunk legfontosabb pillanatait. Pl első randi, első csók, stb. De az a baj, nem szoktunk selfiet csinálni, és most telljesen elúszott az ötletem :/ Valami olyasmi ajándékot szeretnék, amit saját kézzel meg lehet csinálni, de nem lehetetlen. Túl egyszerű, boltban vehető dolgot nem szeretnék, mert azért mégiscsak évforduló :)a kisebb találka, vagy randi kizárva, mert sajnos se én, sem ő nem ér rá.13 évesek vagyunk,szóval felnőtt ajándékot sem szeretnék neki venni/csinálni. Amit tudni kell róla, hogy szereti a focit, és van egy cicája, akit szintén imád. (Aki nem gondolja komolyan, ne is írjon a kérdés alá.) aki azért jön, hogy a korunkról beszéljen, kérem ne! Nagyon megköszönném a segítséget! 13/L

2018. máj. 1. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Korán kezded....
2018. máj. 1. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:

1- a te IQ szinteddel nem pofáznèk , egy szóval sem mondtam hogy egész nap dugnak, ismétlem, mert lassú a tudatod, NEM POFÁZNÈK !

vegyél neki valamit , amit a macskája használ :) vagy adj neki egy bekeretezett képet amin együtt vagytok :)

2018. máj. 1. 18:25
 3/7 anonim ***** válasza:
mondta*
2018. máj. 1. 18:26
 4/7 A kérdező kommentje:

1.- mondtam, ha korral kapcsolatos, kérlek ne. Így van, köszönöm 2. egy szóval sem mondtam h éjjel nappal dugunk.Sőt. De a magánélet szerintem már ránk tartozik. Gondolkoztam azon, hogy a leírásba odaírjam e, de mégsem írtam oda. Röviden: Egy fiatal is lehet atom totál szerelmes :)

2.- köszönöm szépen! :)

2018. máj. 1. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Miben vagy jo? Pl ha jol rajzolsz vagy festesz, ki lehetne ebbol indulni, vagy ha tudsz verset irni, abbol. Nem ez a konkret otlet, csak ird le, hogy mi az, amiben jo vagy ilyen “muveszi” teren, es abbol kitalalunk valamit :) Az 1es fele valaszokkal meg ne foglalkozz :)
2018. máj. 1. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:
#2: Én sem a szexre értettem, észlény. Ezek még azt sem tudják, mi az a szeretkezés. 13 évesen nem is kell.
2018. máj. 1. 22:16
 7/7 1112 ***** válasza:

Hímezzél neki egy kis anyagdarabba (lehetőleg újba:D) valami focis, vagy szeretlek-es dolgot.

leszámolható keresztszemes minták -Itt négy lyuk az egy X

Átlósan kell; lehet kapni kimondottan ilyen lyukacsos anyagot. Én múltkor vettem egy méter anyagot kb, de az mondjuk már csak a vége volt, úgyhogy asszem, le volt akciózva, talán 1000-t fizettem érte. Szóval egy méter anyag 1000valamennyi forint. Lehet, hogy az kereset nélkül sok; de hátha anyud belemenne. De még amúgy rajzolhatsz is neki; vagy süthetsz süteményt.

2018. máj. 1. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!