Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évfordulós ajándék?
Figyelt kérdés
Most júli.20.án leszünk 1 évesek a barátommal.Ő 20 én 17 éves.Semmi ötletem nincsen mit adjak neki.Valami kézzel készítettet szeretnék.Csináltam már neki nyisd ki ha..leveleket,befőttes üvegbe megírtam neki egy csomó cetlit hogy miért szeretem miért fontos stb
Most levelet írok neki,de mellé szeretnék valami ezekhez hasonlót de nincsen már ötletem
2017. júl. 17. 12:47
1/1 anonim válasza:
Süss neki, aztán menjetek el egy parkba piknikezni, viszel pokrócot és ott áttadod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!