Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ez miért van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez miért van?

Figyelt kérdés

Meleg srác vagyok, és emiatt a lányok nagyon könnyen megbíznak bennem. Simán levetkőznek előttem, vagy elmondanak nekem bármit, amit akár még a legjobb barátnőjüknek sem.

Az érdekelne, hogy ez vajon a személyiségem miatt van, vagy valószínű annak tudható be, hogy melegként máshogy viszonyulnak hozzám.

2018. máj. 1. 11:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Van egy meleg osztálytársam, sokan őt a lányok szintén "lány számba" veszik, és ha már az öltözőben egymás előtt öltözünk, ő se oszt vagy szoroz pl. osztálykirándulásnál, ahol inkább a lányokkal akar egy szobában lenni.

Mondjuk én senki előtt nem öltöznék legszívesebben, így egy meleg srác előtt se. Szóval ez inkább amiatt van, hogy melegként máshogy viszonyulnak hozzád.

2018. máj. 1. 11:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, mert tudják, hogy meleg vagy, így nem tekintenek rád úgy, mint a többi fiúra, és gondolják, téged úgysem érdekel a lányok teste, mivel nem vonzódsz hozzájuk.

Ami meg a titkokat illeti: hallottad már azt a mondást, hogy minden lánynak kell egy meleg barát? Fiú aggyal gondolkodsz, de át tudod érezni a lányok helyzetét, mert te is a fiúkhoz vonzódsz.:)

2018. máj. 1. 11:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, azért van mert meleg vagy. Ahogy az előző válaszoló is mondta, azért bíznak meg benned, mert tudják hogy te is a fiúkhoz vonzódsz, viszont azért mégiscsak fiú vagy és a lányok élvezik a társaságod.

Én is nagyon régóta szeretnék egy meleg barátot, de én nem azért mert juuuuj akkor most ő a legjobb barátnőm, hanem szimplán érdekel hogy ő hogy látja a világot, érdekelnek a nézetei. Én is más vagyok egy kicsit mint a többi, bár nem szexuális beállítottság alapján, csak szimplán különc vagyok. Magamat defektesnek, más különc embereket pedig különlegesnek definiálok :)

2018. máj. 1. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Én hiszem, hogy ez lehet elsősorban a személyiséged miatt. Legalábbis nekem is vannak olyan nem meleg fiú barátaim, akikkel sok mindenről tudok beszélni és a kapcsolatunkba belefér az egymás előtt átöltözés is. Szerintem ez mindig fontosabb, és akkor lehet, hogy az, hogy meleg vagy csak még jobban megnyugtatja őket, ahogy az előbbiek is mondták.
2018. máj. 1. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!