Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csinálja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csinálja?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek sikerült össze jönni-e egy fiúval. A fiú velem is össze barátkozott mára már nagyon jóba vagyunk akármikor tudok rá számítani és örülök hogy a, barátnőm ilyen srácot talált. Egy városba lakunk és egy városban tanulunk. Két külön suli de szintén mindig együtt megyünk meg jövünk velük. A barátnőm csávoja aki legyen most x mindig beszél velem akárhányszor össze futunk meg természetesnek a barátnőjével is. De a, x-nek van egy barátja aki

legyen y meg se szólal amikor ott vagyunk. Nekem ez a fiú a kertláb szomszédom. Amikor reggelente megyünk a buszra mindig találkozunk és mindig rám néz de csak akkor köszön ha a buszmegállóval szemben lévő bicikli tárolonál állunk ahova a barátnőm zárja a biciklit. Akarmikot találkozunk vele az utcán sose köszön. Csak ott a bicikli tárolonál. De mindig megnézni minket magának. Amikor szállunk fel a buszra akkor is. Ha én köszönök akkor se mindig köszön vissza. És ha abban a városban össze futunk ahol tanulunk akkor se köszön mindig csak a x. X mindig mondta neki hogy valahogy össze kellene minket hozzni mert én mellette egy, erős egyéniség lennék és tuti jó útra térítenem. Ezt nem értem hogy pontosan mire utalt. De akárhányszor felvetette neki hogy kellene egy barátnő akkor is mindig kiakadt de amikor mondta hogy mi lenne ha én lennék akkor meg végképp meg amikor, sétáltunk le négyen a buszmegállohoz az út össze szűkült és mellém kellet volna jönni y-nak és azt mondta hogy ő biztos hogy nem fog erre a buszba megkérdezte tőle hogy miért nem, akart mellém jönni erre meg csak annyit mondott hogy tudod nagyon jól. Megkérdeztem x-et hogy mi van, gondoltam arra is hogy megbántottam de nem. Azóta se tudom. A barátnőmnek mondta hogy ismeri már elég jól y-t és tudja hogy egy kis időt kellene együtt töltenünk és utána tuti megkedvelnénk egymást mert x-szerint hasonlóal vagyunk csak nekem nagyobb a, szám. De mindketten hasonló gondolkodásuak vagyunk meg ő úgy látja hogy tökre meglenne a közös hang. A buszon is megjegyezte hogy mi lenne ha én meg x cserélnek helyet és akkor ő a barátnője mellet tud ülni de y egyből ellenkezett. A fodrásznál is érdekes dolgokat tudtam meg y-rol mert ott volt az egyik havarjuk és azt mondta a fodrásznak hogy y nem igazán közeledik lányok felé jozanon mert fél hogy mindegyik lepattintja és nem akar csalódott lenni meg a havarja még azt is mondta hogy akikkel józanul beszélt azoktól mind csak sertést kapott és ezért nem is nagyon próbálkozik de van olyan lány aki tetszik neki és az is abbaa a városba jár suliba ahová ő. Ekkora rám nézett a havarja nem tudom hogy csak azért mert evvel utalni akart valamire vagy csak azért mert menni készült. De az egész beszélgetés alatt amit a fodrássza folytatott nem nézett rám. Pár hét múlva x-nel volt egy házi buli szerűség sajnos a barátnőm nem tudott elmenni át akarta rakni x-hogy akkor ő is ott tudjon lenni mert csak a barátnője de nem sikerült. És y megkérdezte tőle vagy 10-szerr hogy én megyek-e. Mondta neki hogy megyek el egyedül. Utána most is volt hétvégén egy buli ahova én se a barátnőm se meg az ő barátja se mentünk. X csak beugrott mert valamit hangszóró vagy valami hasonló dolog hiányzott és azt elvitte nekik. És akkor még józan volt y és kérdezett rólam. Éjszaka pedig felhívta y hogy keressen meg és vigyen oda ahol a buli van mert beszélni akar. Másnap átadta az üzenetet és én meg csak annyit mondtam rá hogy biztos te találtad ki ezt. Ezt még azóta se tudom hogy ő mondta vagy tényleg így volt.

Viszont jövőhéten hétvégén fogják valószínűleg y szülinapját ünnepelni és az ilyen össze jöveteleket mindig egy csoportban beszélik meg ahol mi is benne vagyunk úgyhogy valószínűleg ha nem akarnák hogy menjünk akkor nem ott beszélnék meg. És mivel biztos hogy elkell menni-e x-nek is így a barátnőm is menni fog akivel nekem is kell menni mert ahogy ismerjük már őket elkezdenek iszogatni és onnan csak a baj lesz és a barátnőm ezért nem megy, egyedül.

Szerintetek ennyi infó után van értelme nekem kezdeményezni egy barátságot is? Lehet azért van mert rohadtul nem kíváncsi rám és azért akad ki akárhányszor rólam kezd el a havarja beszélni. Én már nem tudom. De engem nagyon zavar hogy az hogy ha én és a barátnőm ott vagyunk akkor meg se szólal. Hirtelen néma lesz és halkan figyeli az eseményeket. Néha elmosolyodik ő is amin mi. Meg azért látszik rajtam hogy ideges amikor ott vagyunk.

2018. ápr. 30. 15:37
 1/3 anonim válasza:
Matek szakos vagyok, de én már teljesen belezavarodtam ebbe a sok x-be és y-ba...
2018. ápr. 30. 16:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen egyértelmű :D Hát babám te egy igen félénk fiúcskát fogtál ki akinek valószínűleg nem vagy közömbös :D Ha lépni akarsz lépj de ne nyomulj :D Ha nem akkor nem :D De azért cukii a drága y,hogy ilyen kis félénk :D 18/L
2018. máj. 1. 00:58
 3/3 A kérdező kommentje:

#2 Köszi a segítséget.! Ma már egy kicsit próbálkoztam nála. Amikor, beültünk hátra

a buszba akkor a barátnőmmel néztük a töri dolgoztunkat és volt egy kérdés amire nem tudtuk a választ és megkrdeztem X-et azt mondja neki fogalma sincs hogy mi a válasz. És oda fordultam y-hoz és tőle is megkérdeztem láttam rajta hogy zavarba van de próbált valami választ kinyögni. De ő se tudta. Nagyon aranyosan volt. X meg hozzá tette hogy nem kell hogy zavarba legyen mert hát csak egy egyszerű lány vagyok. És mikor x szállt le a buszról akkor kért tőle öngyújtót nem volt nála mondta hogy kérjen tőlünk és megkérdezte gyorsan hogy nektek? És mondtuk hogy nincs és gyorsan el is ment. De azért számomra már ez is haladásnak számít hogy legalább ennyit szólt hozzánk.

2018. máj. 3. 21:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!