Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk a vekonyabb vagy a teltebb lanyokat reszesititek elonyben es miert?
Én egyértelműen a vékonyat. Konkrét miértje nincs, egyszerűen az tetszik és ezen álláspontomat nem hiszem, hogy bármi/bárki meg tudná változtatni. Nem tetszik a felesleg, a "teltebb" alak pedig végképp nem, ahogy sokakkal ellentétben engem a nagy mell és fenék sem vonz, sőt inkább az ellentetje: taszít. Utóbbiak valószínűleg a testalkatból kifolyólag: vékonyhoz nem tartom arányosnak és szépnek.
Belső tulajdonságokat jelenlegi kérdésnél figyelmen kívül hagyva még az arc és stílus is sokat számít. De ez az én idálom, mások másképp gondolhatják... erre a kérdésre sose kapsz egyértelmű választ, mert nem is létezik.
A külső pedig nálam igenis számít, legyek emiatt bármilyen paraszt, de számít. Nem kell tökéletesnek lenni, minden szempontból az ideálomnak megfelelni, mert olyan ember lényegében nem is létezik, de azért hellyel közel hasonlítson az illető, mert különben az érdeklődesem kicsit sem kelti fel(ergó baráti kapcsolaton kívül több nem fog kialakulni részemről). De ezt úgymond elvárom másik oldalról is! Egyszerűen egy kapcsolat nem működik enélkül :/
Elég kínos lehet az a szituáció, ha meglátom meztelenül az ágyban és hát őőhm látáson kívül nem történik semmi más :D Ott aztán lehetne a kifogásokat magas szinten űzni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!