Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én is tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én is tetszem neki?

Figyelt kérdés

Kint voltunk az udvaron a suliban az egyik oran, es kijott az a fiu is, aki tetszik. Az udvar masik felében voltak. En mindig lopva ránéztem, es lattam, hogy ő is jonehanyszor arra nezett, amerre en es a barataim voltunk (azaz inkabb engem nezett, mert volt, hogy a barataim elmentek egy kicsit arrebb, es akkor is felem nezett). Vagy fel oran keresztul azt csinaltuk, hogy neztem, es ha rám nezett, neztem meg egy ideig, aztan elpillantottam, ő meg ugyanezt megcsinalta sokszor. Fel oran keresztul felvaltva neztuk egymast. Bocs a zavaros megfogalmazas miatt, szerintetek tetszem neki? Nagyon fontos lenne.

Koszonom szepen a valaszokat :)

2018. ápr. 20. 14:14
 1/7 A kérdező kommentje:
Amúgy arra en is gondoltam, hogy mi van, ha csak azért nézett rám, hogy “ki a fene az a csaj, aki allandoan bámul”, de azért reménykedek :D
2018. ápr. 20. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Eloszor is!!!

De aranyos vagy!!! 😅😄

Egyepkent ha 2 ellenkező nemű emberke keresi egymás közt a szemko taktust az mar egy nagyon jo jel lehet arra h érdeklik egymást. Esetek 95%aban az is. Erkedesek igy kezdődnek el lqny es fiu közt (szemezessel) ha látja a fiu h szivesen tartod vele a szemkontaktust ea nem nézel el akkor tudni fogja h érdek teged o es hogy kedveled/szimpatikus. Fontos lenne h tidjam hany eves vagy. A fiu egyepkent nagyon sokáig nem mernek odamenni folleg ahoz a lányhoz aki tetszik nekik vagy kedvelnek (a kedveled az atalakulhat bármikor szerelemme) ezert sokszor a lánynak kell az elso lépéseket megtennie a valóságban es NEM a facebookon hogy a beszélgetés elinduljon es megtudjátok ismerni egymást. De ha te se mersz kezdeményezni akkor lehet h nem kesz belolle semmi. Igazabol bármilyen kis indokkal oda mehetsz hozza h leszolsid. De ha felenkebb tipus vagy akkor a legegyszerűbb h amikor csak elmész melette akkor tarsd vele a szemkontaktust de MINDIG es egy par nap mulva mar ne csak a szemkontaktust legyen meg hanem szokás szerint nézz a szemébe es csak köszönj. Ennek hihetetlenül fog örülni 😳 es lehet h hirtelen le is sokkol es nem fog tudni visszakoszonni, csak elmosolyodik vagy nevet. Ha a barátaival van akkor ne ugy köszönj h sziasztok, hanem ugy h szia. Érezze h neki koszonsz, mert o erdekel teged nem a barátai. Aztan egyszer csak lekell h szolisd, ha csak nem o szólít le teged es a lenyeg h minél tobbet tobbet es tobbet beszelgessetek!!! Persze a személyesen es ne facen, mert... nahh majd meglátod mi a kulomseg amikor egy sráccal a facen ismerkedsz meg, meg ha a valóságba. Folleg ha a faven ismerkedtek akkor nagy valószínűséggel a valóságban nem fog az ugy menni az a beszélgetés, sott lehet h meg beszélgetni sem foftok tudni... Nah de ezert is jo h személyesen is tudsz vele beszelni 😃 sok szerencsét kívánok es ha van kérdésed nyogodtan ird le, engem érdekelne. Jah es az eletkorod nebfelejsd el 😅😉

19F

2018. ápr. 20. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
27%

Biztos nem az óvoda udvar volt ez? A kérdés színvonala oda való.

Nem, nem tetszel neki, biztos fél órán át azért bámult, mert brutál csúnya vagy fejben éppen megalázott 50-szer...

2018. ápr. 20. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztos bejössz neki 🙂 Hány évesek vagytok?
2018. ápr. 21. 19:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon hülyén írtam le, mert kb kozvetlenul au esemeny utan irtam, es eleg “izgatott” voltam. Hetedikesek vagyunk.
2018. ápr. 21. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Teljesen átérzem ezt az izgatottságot:D

Olaszországban voltam cserediáknak még márciusban, és a suliban rögtön az első napon megtetszett egy srác:"D Volt egy ilyen megnyitószerűség, ahol az egész felső ott volt. Egész végig szemeztünk egymással. Először amikor rámnézett, elkaptam a fejem, de utána már nem, és volt, hogy fél percen át egymás szemébe néztünk. Aztán amikor ennek vége lett kimentünk a folyosóra a barátnőimmel. Ott láttam, hogy nagyon vizsgál engem a szemeivel, aztán erőt vett magán, és odajött beszélgetni (elég gyatra volt az angol tudása, de nagyon aranyosan próbálkozott:D). Látszott rajta, hogy eléggé zavarban van, el is volt teljesen pirulva. Igazából mindent megkérdeztem, csak a nevét nem. Ilyenre is csak én vagyok képes:( Azóta én itthon vagyok, nem tudunk beszélni... de mindig gondolok rá.

Szerintem ha folyton figyelt, csak jót jelenthet (kivéve ha azért bámult, mert valami furcsát látott rajtadxd). Legközelebb próbálj meg közelebb kerülni hozzá, köszönj, esteleg beszélgess vele. De ne akkor, mikor a haverjai is ott vannak.

Remélem összejön:D

2018. ápr. 22. 23:22
 7/7 A kérdező kommentje:

#6 koszi a valszt

Barataimat meg is kerdeztem, hogy van-e rajtam valami furcsa vagy valami, de nem volt, szoval gondolom nem amiatt nezett 😂 Koszi mindenkinek a valaszokat

2018. ápr. 26. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!