Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi a jó ég volt? Tetszem neki?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel mentem fel órára, és nálam volt a szekrénykulcsom, amire rohadt nagy számokkal ra van írva, hogy 84. Megyünk, megyünk, láttam, hogy két srác engem néz (nem volt rajtam semmi nevetnivaló), majd ahogy közelebb értünk es befordultunk, az egyik srác odakialtott (gondolom nekem), hogy “Hé, 84es!” Mikor hátrafordultam, a masik fiu befogta annak a száját, aki az előbb szólt, es mondogatta neki elvorosodve picit, hogy maradjon mar csöndben. En meg nem tudom hova tenni, amúgy nem is ismerem a fiut, csak tudom, hogy egy évfolyamba járunk es ennyi. De nem is erdekel “úgy”. Szerintetek ez mi a fene volt? Csak kihívásoztak vagy van valami más szerintetek? Kosz a válaszokat... :D2018. márc. 27. 14:57
1/2 anonim 

válasza:

Szerintem tetszel a fiúnak, csak nem mert kezdeményezni és a barátja próbálta kicsit előrébb vinni a dolgokat. Szerintem jól tette, esetleg megkérdezheznéd az elvösösödő sráctól, hogy ez mi volt, hátha még össze is barátkoztok és kisűlhet valami jó belőle:)
2/2 anonim 

válasza:

De cuki vagy :) Ez volt az első, hogy fiúk utánadszóltak? Ne agyalj rajta túl sokat, nincs jelentősége. Ha tetszel neki, és nem fogyatékos, majd megtalálja a módját, hogy normálisan közelítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!