Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet ebből valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ebből valami?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és ideiglenesen egy sérülés miatt kerekesszékkel közlekedek. Az egyik Dechatlonban voltam, cipőket nézni és felpróbálni. Most már elég meleg van, ezért strandpapucsban voltam, mezítláb, és amikor a felpróbálás miatt fel akartam húzni a zoknim, odajött hozzám egy velem egyidős lány. Megkérdezte, hogy segíthet-e és csak úgy megfogta a lábam és felhúzta a zoknim, ezután pedig beszélgettünk még egy ideig, amit neten azóta is folytatunk. Kedves, jól is néz ki, és úgy néz ki, fogunk még találkozni. Lehet ebből akár több is a jövőben? És vajon miért jött oda hozzám és kezdett el velem beszélgetni stb? Mindenesetre nagyon örülök neki.

2018. ápr. 18. 17:50
 1/2 anonim válasza:
100%
Szia igen lehet belőle valami csak ne hamarkodd el!És várd meg míg egy csepp jelet is mutat hogy bejössz neki vagy csak szimpi vagy neki. beszélgessetek tovább találkozgassatok. Azért mehetett oda segíteni mert egy jószívű, kedves, aranyos lány! Lány vagyok én vágom az ilyent.
2018. ápr. 18. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Elsővel ertek egyet 100%ban. Csak annyit akarok még hozzátenni, hogy lehet azért is bolt készséges, mert szimpatikusabbnak talált az átlagnál ;)
2018. ápr. 18. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!