Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves létemre bejöhetek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves létemre bejöhetek egy 60 éc körülinek?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki velünk szemben lakik, és egyszer leszólított, pár szót beszéltünk, azóta mindig köszön, ha meglát az erkélyről. Mondott nekem olyat is, hogy szép a hajam, meg mindig olyan kedvesen szól hozzán. Ezek alapján tetszhetek neki?
2018. ápr. 13. 21:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem valószinü, meg a szüleid szerintem ki is nyírnák ha kikezdene veled
2018. ápr. 13. 22:00
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Este azért ne járkálj egyedül..:)
2018. ápr. 13. 22:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Pedo bácsicsá tiítpoptipopá
2018. ápr. 13. 22:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem simán.
2018. ápr. 13. 22:54
 5/11 anonim válasza:
Ennek nagyon pedó szaga van...
2018. ápr. 13. 23:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Kamu
2018. ápr. 13. 23:11
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Képzeld el, nekem is szokott köszönni a 70 éves Gyuri bácsi az utcában, ha meglát, sőt, engem is meg szokott dicsérni, ha látja, hogy új a hajam pl.

Ennyitől még nem jövök be neki, szimpla kedvességnek nevezik. Az idősebb emberek amúgy is észrevettem, hogy közvetlenek a fiatalokkal (legalábbis vidéken).

Sok oka lehet, hogy ilyen veled. Természetesen nincs kizárva a pedofília, de én nem feltételezném azonnal ezt valakiről csak azért, mert kedves.

"Gyuri bácsi" (és a felesége) pl velem kiskoromban úgy bánt, mintha unokája lennék. Általánosban együtt beszéltünk a biológiáról, mert már akkor észrevette, hogy érdekel engem ez a téma, ő meg volt főorvos létére sokat tudott mesélni.

A lényeg: ne azonnal rosszra gondolj, szerintem nagyon sok idős emerben csak benne van ez a kedves szándék a szimpatikusabb fiatalok felé.

2018. ápr. 13. 23:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam rosszra, csak reménykedek. :D
2018. ápr. 14. 08:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy szegény bácsi nem is pedofil, csak neked van apakomplexusod? Másrészt apakomplexus+pedofilia együtt, még bármi lehet. :) Viccet félretéve, még ha mindketten akarnátok is, akkor se lenne túl ideális helyzet. Egyébként szerintem csak kedves veled, az rosszabb lenne, ha azt mondaná, hogy: de béna a hajad, kisanyám. :)
2018. ápr. 14. 09:28
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja még azt is mondta, hogy jelöljem be Facebookon. xd
2018. ápr. 14. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!