Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejöhetek neki? 15/L
Van / volt egy osztálytársam (most ballagtunk) akivel szinte mindig jóban voltunk de sosem lelkiztunk mindig csak hülyéskedtünk , és egyszer rámírt és elmondta hogy mennyire hiányzom neki és én vagyok az aki a legjobban hiányzik neki az osztályból ( ő amúgy egy nőcsábász 1000baratnőjr volt már) és ezen csodálkoztam mert mindenkivel jóba volt és volt egy legjobb lány barátnője ( régóta joba vannak és olyanok mintha tesok lennének) de mégis azt írta hogy én fogok hiányozni a legjobban...
de ezelőtt volt már pár dolog , csapkodta a fenekem (persze nem vagyok hülye hogy engedtem, pofont kapott érte) és mimdig tok perverz volt amikor a közelébe voltam
Meg ha szomorú voltam ő mindig jött és kérdezte miaz
És volt egy " kisebb balesetem" és ő volt az aki mindig mellettem volt és segíteni próbált
És nekem ő már korábban bejött és akkor tudta de én letagadtam szerintem jobb is hogy nem mondtam el...
szóval szerintetek van esélyem nála?
letagadtad hogy tetszik neked...valószínűleg bejössz/bejöttél neki, de lehet csak haverként, főleg miután letagadtad hogy tetszik neked
17f
Ha nem adta fel meg akkor van esélyed nála.
Ha lenne még kérdésed akkor szívesen leírhatod nekem privát üzibe is ;)
15/f
15 évesen ne akarj semmit.
Mi értelme egy rövid kapcsolatnak?
Jó van van mikor egy év kettő de istenem 15 évesen? Ha fáj már jön a depresszió meg a bezárkózás! Nem azt mondom hogy rossz csak meg van az ára mindenek!
Nekem is jöhet a privát, ha van kédésed :)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!