Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejöhetek neki, vagy felejtsem el inkább?
Van egy fiú a suliban, pár évvel idősebb. Nemrég rámmosolygott és azóta is folyton összenézünk, és keresi a szemkontaktust. Nekem bejön, de szerintem nem vagyok az esete és nem vagyok elég jó hozzá :(
Érezhet valamit irántam?
Ő 20, én 16.
Sajnos a barátait nem ismerem és nem is merném őket leszólítani :D
Jó, vannak kivételek, mert az én barátom 18 éves és nem erőltet semmi olyat, amit én nem szeretnék, de én a te helyedben nem foglalkoznék vele!
14/L
Nezopont kerdese. Lassan husz leszek (technikus, ezert vagyok meg mindig iskolaban. Nem, nem buktam.) es van egy 16 koruli 10.es lany aki fenemod bejon.
A kor nem feltetlen akadaly es elofordulhat, hogy komolyan gondolja, van osztalytasam is akinek 10.es a baratnoje es mar 3eve egyutt vannak (fene a fogalmazasba...)
Miből gondolod,hogy nem vagy jó egy olyan emberhez, akit nem is ismersz?
Érezhet-e valamit? Max. vonazalmat, mert még egy szót sem váltottatok, ugyan mit tudna érezni?
Lehet bejössz neki, de 20 éves. Ebben a korban az ember, ha akar valamit, tesz érte. Ha továbbra is csak néz, akkor ennyi, nem teszi még meg a minimumot sem a lányért, akkor annyit is érdemel. Semmit. Ebben az esetben majd lesz olyan, aki kezdeményezni fog nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!