Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem túl szép lány szerelmes volt belém ezért összejöttem vele. Elég hamar eljutottunk a szexig, de nekem közben sikerült összejönnöm egy szép lánnyal és szakítottam. Most viszont a testvére zaklat engem facebookon. Mit csináljak a testvérével?
De hogyha ezt gondoltad róla, már első alkalommal is, amikor megláttad (,mert ez kiderül ruhában is!), akkor minek jöttél vele össze? Állítólag azért, mert épp nem volt senkid, és gondoltad, majd beleszeretsz. Hogyha valakit eleve csúnyának tartassz, akkor nem fog beleszeretni, csak azért, mert egy párként említenek majd titeket!
És gondold magad bele az ő helyzetébe!
Viszont azt is el kell hogy mondjam, hogy nem tudom, ki akarna visszamenni valaki olyanhoz, aki elhagyta egy jobbért...
nincs olyan h csúnyácska lány, Istenem!
Minden lánynak meg van a maga szépsége!
Meg minek állandóan csak a külsőt nézni, nem az a jobb amikor a belső érté a gyönyörű? Mert szerintem az a legfontosabb.
A mostani szép lánynál is vannak ezerszer szebb lányok, akkor majd őt is lefogod cserélni az ezerszer szebb lányra? Aztán majd nála is lesznek/vannak jobbak.
ÉRTED MÁR?
Meg ha, nem tetszik valaki akkor nem jövök vele össze, sőt ha már BIZTOSAN tudom h nem akarok tőle semmit, akkor NEM FEKSZEM LE vele!!!
Ez tényleg gyökérség és nagyon sajnálom, h ilyen emberek léteznek a világon. Remélem nekem nem lesz ilyenbe részem, sőt ne is legyen alkalmam ilyenekkel találkozni.
Na hogy mit csinálj?
Menj oda személyesen a lányhoz, és mond el neki, hogy ne haragudjon de nem szeretnél vele a továbbiakban lenni, de lehettek nagyon jó barátok s h nagyon sajnálod. Meg h reméled nem haragszol.
Valahogy igy.
Látom még mindig nem érted, a mostani lány az VELED VAN per pill. De akit e csúnyának neveztél, attól meg már bocsánatot kértél.
Ha most vissza mennél hozzá, akkor már 2 lányt bántanál meg, (mert az egyiket már megbántottad) mert az a lány akihez visszamennél ő már biztos tudja, h milyen ember vagy s hogy ő ennél jobbat érdemel. Szóval ez biztos nem lenne jó megoldás.
Egyébként neked nem való még semmi féle kapcsolatnak nevezhető dolog, mivel nem érzékeled a tetteidnek a súlyát.
Én csak az mondom, h ne legyél a későbbiekben gerinctelen és tiszteld a lányokat, vagy azt aki veled van. Ne csináld azt, h egyik napról a másikra más tetszik és azzal akarsz lenni. Legyen 1 kiszemelted és azzal legyél együtt! Ne bánts meg senkit, ők is emberek és ők is éreznek.
Te most direkt szívatsz minket Nem?
Mond,hogy kamu xd
Öld meg magad.
Szánalmas vagy:D Valakivel szakítanod kell,pofátlanság egyszerre két lányt átverni,egyet is de ez így nagyobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!